TakJakJa Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 demko HLTV-2003091942-bb_glass.dem CZOKOMOKO, 9 Marca 2020 BB ma swojego bansa jest podany link przy dziale więc tam możesz następnym razem poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 No no no ładna nazwa bana od pana "opiekuna" deni i Tabun 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 to stocken powiedz mi jakim cudem Fps cie nie wykryly [flat cheat ma podmianke] i wleciales surfem? to jest jedno a tam sie surfować nie da drugie widziałem demko na którym robiłeś strefy około 120-180 stopni i cie to rozpędzało gdzie no jest to praktycznie nie realne bez fps a ich nie miałeś bo spamiłem komendą z bindem no odemnie napewno UB nie dostaniesz jak dlamnie byłeś odj**any [odpalony/cheater] Wojtson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakJakJa Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 1 minutę temu, Tabuniasty152 napisał: to stocken powiedz mi jakim cudem Fps cie nie wykryly [flat cheat ma podmianke] i wleciales surfem? to jest jedno a tam sie surfować nie da drugie widziałem demko na którym robiłeś strefy około 120-180 stopni i cie to rozpędzało gdzie no jest to praktycznie nie realne bez fps a ich nie miałeś bo spamiłem komendą z bindem na wiekszosci surfow da sie surfowac i tak zalezy pod jakim katem ustawisz myszke, chcesz to moge ci nagrac jak odpalam csa i surfuje po tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 20 godzin temu, TakJakJa napisał: na wiekszosci surfow da sie surfowac i tak zalezy pod jakim katem ustawisz myszke, chcesz to moge ci nagrac jak odpalam csa i surfuje po tym ;p Zapraszam na discorda udostępnisz ekran odpalisz cs'ka i wtedy możemy gadać #Edit @Ligaliero tak wiem poniosło mnie nic mnie tu nie usprawiedliwia i nawet nie mam zamiaru sie usprawiedliwiać taka moja natura że toxic jestem CZOKOMOKO, 9 Marca 2020 Ps. opcja edytuj Wojtson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakJakJa Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Przed chwilą, Tabuniasty152 napisał: Zapraszam na discorda udostępnisz ekran odpalisz cs'ka i wtedy możemy gadać ok CZOKOMOKO, 9 Marca 2020 Ps. opcja edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 @Tabuniasty152 jako admin tez powinienes przestrzegac kultury, a opis bana to totalna kpina... @KoRrNiK @Zuzza prośba o interwencję.. Najebundka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 26h na rozpisanie demka przez admina banującego inaczej UB deni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabun Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 to tak:http://ehltv.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-2003091519-bb_pulse_dark_b.dem.zip 9:00 - strefki idealnie takie same robione robił potem następną kampę strefy co około 90-130 stopni no nieźle i idealnie takie same ;D 9:55 - no tak na oko bo mało robił ale chyba autoducki potem normalne zrobił pare 16:00/16:30 - no tutaj kolejne strefki później na mapce bb_glass surfował se jak chciał gdy mi pokazywał na dsc to niemógł bo "70 fps mam jak udostępniam" wiec przestał udostępniać i se surfował gdy znów zaczął udostępniać to w jego konsolce widniały jakieś -superfps więc możliwe że jakieś inne miał ale usunął/odbindował https://imgur.com/qIFMbB7 tutaj widać jego konsolke #edit @Gieniuś <3 no owszem lecz on nie używał fps_max 999 i fps_max 101 bo wtedy by go zatrzymywało a go niezatrzymywało jestem zbyt starym graczem EasyBlock [ modyfikacji HNS ] by takich rzeczy nie odkryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakJakJa Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 19 minut temu, Tabuniasty152 napisał: to tak:http://ehltv.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-2003091519-bb_pulse_dark_b.dem.zip 9:00 - strefki idealnie takie same robione robił potem następną kampę strefy co około 90-130 stopni no nieźle i idealnie takie same ;D 9:55 - no tak na oko bo mało robił ale chyba autoducki potem normalne zrobił pare 16:00/16:30 - no tutaj kolejne strefki później na mapce bb_glass surfował se jak chciał gdy mi pokazywał na dsc to niemógł bo "70 fps mam jak udostępniam" wiec przestał udostępniać i se surfował gdy znów zaczął udostępniać to w jego konsolce widniały jakieś -superfps więc możliwe że jakieś inne miał ale usunął/odbindował https://imgur.com/qIFMbB7 tutaj widać jego konsolke moge przy tobie zainstalowac cs'a to ze fps nie mam nie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Documentary Profile Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 - Grasz na NS - Teraz jeszcze te całe "-superfps" - Chwalisz się że grasz na HNS, nie widziałem Cię na żadnym z polskich, no może dlatego że mają dobrego anty cheata hu? Jak dla mnie sam się wydałeś tymi linijkami w konsoli, czit zapewne podobny do malan/101xd czy też ak0v, każdy działa na tej samej zasadzie, zwiększone FPS, i inne zastosowania typu strefę heleper itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakJakJa Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 22 godziny temu, KiriKiri napisał: - Grasz na NS - Teraz jeszcze te całe "-superfps" - Chwalisz się że grasz na HNS, nie widziałem Cię na żadnym z polskich, no może dlatego że mają dobrego anty cheata hu? Jak dla mnie sam się wydałeś tymi linijkami w konsoli, czit zapewne podobny do malan/101xd czy też ak0v, każdy działa na tej samej zasadzie, zwiększone FPS, i inne zastosowania typu strefę heleper itd wiekszosc polskich hns wymagaja steama nie znam zadnego ktory by nie wymagal bawilem sie na rosyjskim serwerze na 101xd jakbym nie dostal vaca za sh to gralbym na steam proste.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienkoskyy Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 @Tabuniasty152 Jest sposób na korzystanie więcej fps , lecz to jest ukrywane przez większości graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakJakJa Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 1 godzinę temu, Gieniuś napisał: @Tabuniasty152 Jest sposób na korzystanie więcej fps , lecz to jest ukrywane przez większości graczy. zwykly bind wystarczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi