Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć . Mam pytanie. Ostatnio grałem w cs 1.6 non steam na Multi Arenie i dostałem tam bana.... Niedawno kupiłem CS'a na Steam i chciałbym pograć na tym serwerze lecz nie mogę. Jest napisane not responding. Przez konsole także nie mogę się połączyć. Na liście banów mnie nie ma bo to było dawno. Co mam zrobić by ponownie grać na tym serwerze ? Proszę o szybką pomoc.:(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 a dostałeś UB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Właśnie nie . Bo to dawno było ale wiem że po IP może mnie admin unbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Właśnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A bardzo chciałbym tego ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Patrzyłem na liście banów i jest podane moje ip i pisze że nie mam bana a na serwer wejść dalej nie moge..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pomógłby ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Na IP nie ma bana, jeżeli nie możesz wejść to sprawdź swoje Steam ID na liście banów, przestań do cholery spamować !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) A jak to sprawdzić ? Dostałem bana na cs non steam a teraz steamową wersję kupiłem.... Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Szymonix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Google nie boli, a nie chcę mi się tłumaczyć: [url]https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=153735333[/url] bardzo proszę !!! :/ Jeszcze jeden post bezsensowny i otrzymasz bana na forum :) Znajdź chociaż swojego bana !! Jeżeli nie możesz wejść to może nie być problem z banem. Spróbuj wejść na serwer, jak cię wywali sprawdź co Ci wyszło w konsoli :) Edytowane 8 Stycznia 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Snickers ja jestem jeszcze zielony w tych sprawach mój steam id STEAM_0:1:186241448 Natomiast nie wiem gdzie znalezc swojego bana . A w konsoli jest napisane to Retrying 94.75.91.132:27015... You have been banned from this server. Dlaczego ten post jest bezsensowny twoim zdaniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ty to skopiowałeś z konsoli ?! Skopiuj wycinek z konsoli ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No skopiowałem steam id i to jak mnie z serwera wywala !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zrób screen'a z consoli i wtedy będziemy działać ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie dało się zrobić screena więc daje to ] connect 94.75.91.132:27015 Connecting to 94.75.91.132:27015... You have been banned from this server. Retrying 94.75.91.132:27015... You have been banned from this server. Retrying 94.75.91.132:27015... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 sprawdzałem i powinieneś wejść bez przeszkód ...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Czyli mam UB ? Może zrestartować komputer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale jak wyszukuje w cs tego serwera po IP to nie wyskakuje nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dalej jest napisane że mam bana na tym serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 usuń config i zobacz wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Usunąłem i nic .. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Przeinstaluj CS. Tego CS pobierałeś przez STEAM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mam 2 cs . Jeden instalowany przez Steam a drugi pirat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Usuń oba i zainstaluj sobie tego ze STEAM i wtedy próbuj. Masz bana VAC na steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie bo Steamową wersję dopiero dziś kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi