SNICKERS Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Niestety nie mam dywanów, bo bałem się że z niego spadnę na podłogę i złamie nogę :D Masz czasami ochotę kogoś zabić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 nie raz pająka jak idzie i mnie wkurza;/ jakie masz autko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie mam auta Masz brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 mam brata masz tira? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Mam w EuroTruckSimulator 2 :D Masz pieprzyk w widocznym miejscu? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nie Masz wewnętrzny fundusz na którym zbierasz kasę, którą będziesz dawał co niedziela na tacę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nie daje pingwinowi na ądi :D Masz zwierzątko które nie jest psem/kotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Mam masz pluszaka do spania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Mam zdjęcie mojej miłości w telefonie wystarczy mi :P Masz pchły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 zbieram masz kolegow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 mam masz luźne stolce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 mam masz słońce na niebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jak się wyrenderuje to mam. Masz objawy przechodzenia przez wiek dorastania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 cały czas Masz objawy starzenia się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Chyba jeszcze nie, a podpowiesz mi jak to się objawia ? Masz czas na zabawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Mam :D Masz motocykl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Juz nie :D Masz klawiaturę mechaniczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Chciałbym mieć :'( Czy posiadasz jakąś maskotkę/pluszaka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Posiadam :D Czy posiadasz jakiś talizman? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RFZ [CS] Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nie Masz :) Masz zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadine Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Mam ;) Boisz się czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Raczej nie :D Masz ulubiona piosenkę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Oczywiście że tak Masz problem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Mam:D Masz teraz w rece myszke? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Mam Masz ptaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi