Skocz do zawartości

Historyjka na poprawę humoru v2

BOY T3AM Lajtowo ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno dawno w temu w kranie zwanej Hangyoku żył pewien bohater, a nazywał się on @NWN_LUZ Zawsze towarzyszył mu biały niczym śnieg kot, @De_nY Po powrocie do domu, na stole leżał kawałek papieru, na którym było napisane "Nigdy więcej nie zobaczysz swojej siostry" Dowiedziawszy się o tym napisał list do swojego dawnego przyjaciela @SNICKERS. Minęło 14 dni zanim @NWN_LUZ dostał odpowiedz, mieli się spotkać na wieży w której ćwiczyli razem w dzieciństwie. Zaczęli obmyślać plan odnalezienia @Megi myśleli kto może mieć informacje na temat jego siostry. Po czym @NWN_LUZ powiedział- No tak przecież założyłem jej gpsa kiedy ostatnio uprawiałem z nią stosunek 
Wyruszyli w drogę przez wioskę zwaną Bakra, wioska ta była znana z erotycznych zabaw z starszymi paniami. Wodzem wioski była seksowna @Jagoda. @NWN_LUZ, jego kot @De_nY i @SNICKERS próbowali się czegoś dowiedz, wtedy wódz wioski @Jagoda zabrała @NWN_LUZ do swojej chałupy i powiedziała
- Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć, musisz mnie przelecieć Zmartwiony @NWN_LUZ zrobił to, po spędzonej nocy zapytał się @Jagodao drogę do miasta zwanej delta. Wyruszyli niemal od razu, zaopatrzyli się w jedzenie i wodę. Po drodze spotkali ślepca który przedstawiał się jako ślepy wojownik @KoRrNiK. Czując zapach zwierzaka towarzyszącego od razu wiedział ze nie jest to zwykły kot, @De_nY był białym tygrysem z rasy Mekinotyków, tygrysy te posiadały zdolności transformacji.
- Wiesz że to nie jest zwykły kot? - zapytał @KoRrNiK
- Jak to?!?!? - Odparł @NWN_LUZ
- Jest to tygrys z rodziny Mekinotyków, potrafi zmieniać swoja formę
- @De_nYczy TO PRAWDA!?!?!??!!?
@De_nY zmienił się w wielkiego tygrysa, na jego ciele pojawiły się trzy czarne paski, pokazywało to że został stworzony genetycznie przez adidas, to skróciło ich czas podróży aż w końcu dotarli do miasteczka zwanego delta. W ich oczy rzuciła się karczmarza znana na całym świecie, karczmę prowadził @ProToTyp. Aby zdobyć informacje na temat porwanej siostry @Megi musieli oddać cały majątek, w końcu dowiedzieli się ze mają udać się do mrocznej jaskini lezącej w pobliskim lesie. Po dotarciu do lasu spotkali smoka pilnującego owego lasu.
- Nie przejdziecie dalej - powiedział dumny smok @BOY T3AM Lajtowo ^^
- Jak to? - odparł @NWN_LUZ
- By przejść dalej, musicie odgadnąć zagadkę - powiedział @BOY T3AM Lajtowo ^^
- Jaka to zagadka? - zapytał @NWN_LUZ
- Co ta za stworzenie? Najpierw chodzi na 4 nogach potem na 2 a na końcu ma 3 nogi.
- Człowiek - odparł @NWN_LUZ
Smok od razu uznał iż @NWN_LUZ jest mądrym człowiekiem, pozwalając im przejść, wejście do jaskini było zbyt stromę, już po chwili nasi bohaterowie spadali w dół, gdyby nie @De_nY czekała by ich śmierć. Na dole jaskini zauważyli pół nagą @Megizwiązaną gruba liną. @NWN_LUZ bez zastanowienia rzucił się w stronę bandytów, byli to @CZOKOMOKO @Wojtson@Cre[A]tOr poszukiwani w całym kraju. Dzięki pomocy @De_nY i @SNICKERS udało się im pokonać @Cre[A]tOr @Wojtson za to @CZOKOMOKO i pół naga @Megi zniknęli. Wtedy @NWN_LUZ wpadł na plan, wziął lezące z podłogi majtki @Megi
- Masz wąchaj @De_nY - powiedział @NWN_LUZ
- Jeszcze wilgotne - odparł @De_nY
Wyruszyli więc za zapachem, zapach zaprowadził ich do domu @NWN_LUZ, w jednym z pokoi na wielkim łóżku leżeli @CZOKOMOKO] i @Megi całując się
- CO WY ROBICIE?!?! - zapytał @NWN_LUZ
- Braciszku, jutro wychodzę za mąż - powiedziała @Megi
- Gorzej już być nie może - powiedział @NWN_LUZ
- Dzieciaki wróciliśmy - powiedzieli @Dominika @Klaun Szyderca rodzice @Megi i @NWN_LUZ

KoRrNiK,
Co wy macie w głowie... Luzu i widzisz jesteś w historyjce :D

3x.png.eb7349e7a27f62c1dac58ff34ea5f4d7.pnghallo policja?? Tak Tak na luzownie.

Przestańcie pisać jakieś słabe erotyki. Kręci was kazirodztwo? Napiszcie jakaś bajkę a nie 

Uffffffffffff mnie nie ma xD ale dobrze masz nagrzane w głowie, pozytywnie xD nie wiem co pijesz lub mieszasz z alkoholem ale weź pół :D 

Mi osobiście się podoba xD 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.