N[e]wb[i] Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Była mapa de_vegas, głosowanie na mapy, wybrano cs_havane, nastąpiła zmiana i wywaliło mnie, a jak próbuje wbić na serwer nie ładuje sie pasek i ten komunikat w/w w konsoli. Cre[A]tOr, 23 Marca 2020 Chore to jest ale co poradzić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valgorf Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Poczekaj 1h też tak miałem jak za długo się łączyłem. N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Dostałeś Bana od rezerwacji Slotów @KoRrNiK @NWN_LUZ dacie UB lub musisz poczekać N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N[e]wb[i] Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 3 minuty temu, JOKER XD napisał: Dostałeś Bana od rezerwacji Slotów @KoRrNiK @NWN_LUZ dacie UB lub musisz poczekać Fajnie, że za chęci do grania jest ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Wchodź przez refresh. Zaznaczasz Join Serwer (cos tam) i klikasz tylko refresh. Wtedy nie dostaniesz takiego bana N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Za godzine ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Problem rozwiązany; zamek. Cre[A]tOr, 24 Marca 2020 Zamek hihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi