Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 16 Lipca 2020 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 ZLOT LUZOWNI 11-13 Wrzesień 2020 Jako ze poprzedni zlot był fantastyczny i mamy niedosyt, organizujemy kolejny zlot dla luzaków i administracji. Macie okazje poznać swoich adminów z serwera i forum. Spotkanie odbędzie się w Mrągowie na mazurach w miasteczku westernowym "Mrongoville " https://mrongoville.pl/ Koszt noclegu to około 52 zł ( 104 za dwie doby, bez śniadania - choć jedno śniadanie zaproponował że zorganizuje Gibon ). Wyżywienie we własnym zakresie, atrakcje ustalimy w późniejszym terminie. Dojazd we własnym zakresie chyba że ktoś po drodze będzie mógł zabrać. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych o wpisywanie się w temacie. Żeby było fair to w pierwszej kolejności bierzemy osoby które z nami były/opłaciły imprezę. Czas na potwierdzenie do przyszłego piątku a później dobieramy graczy/ew adminów nie będących na zjeździe. Proszę o szybkie potwierdzenie bo potem naprawdę nie będzie czasu a chętnych trochę jest. Jedynie osoby "PEŁNOLETNIE" mankes , kreglas , OstraChilli. i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 19 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 No ci co mieszkaja na mazurach obecnosc obowiazkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Ja jak zawsze będę obecny... OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Przyjadę, ale nie na noc. Oczywiście o ile ro nie jest problem kreglas i pachtek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 19 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Wstępnie się pisze Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstraChilli. Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 bardzo chętnie ! kreglas , Klaun Szyderca , NWN_LUZ i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) My z Marti chętnie ale u nas jest ciężka sprawa, temat obgadany z Luzem. Będziemy informować na bieżąco jak na dziś dzień nie możemy potwierdzić naszej obecności Edytowane 21 Lipca 2020 przez Ml0dY Klaun Szyderca, 21 Lipca 2020 No nie wiem czy możesz przyjechać, bo Ty masz lagi, chyba że ping ogarniesz do zlotu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ja chętny, a nawet bardzo Do Mrągowa mam 2 godzinki nie całe. Tym razem nie może mnie to ominąć Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 jade kreglas i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Ja chyba nie - egzaminy NWN_LUZ, 26 Lipca 2020 egzaminy mozesz zdac w innym terminia a orelka trzeba przywiesc bo sam nie dolecixDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 @NWN_LUZ z miłą chęcią pojadę na następny zlot w dniu dzisiejszym moje wakacje się zakończyły zerwany staw skokowy i zerwany mięsień NEXT TIME Ready JOKER XD, 25 Lipca 2020 komu żeś złamał kręgosłup ? xD JOKER XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 @JOKER XD nie chodzi o złamanie tylko o to że wszystko odwołane moja drużyna młodych ma turniej we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uciekinier Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 jak ktoś będzie chętny mnie zabrać z Warszawki to ja z chęcią się wybiorę na ten zlot. Niestety nie byłem na poprzednim wyjeździe (Zabili Mnie I Ucieklem) Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) Ja jadę z Radzymina mogę Cię garnąć z M1 Marki ewentualnie z metro Trocka masz autubus 738 do mnie pod sam dom Edytowane 26 Lipca 2020 przez Klaun Szyderca Uciekinier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pNr Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 U mnie niestety problem z urlopem więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstraChilli. Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 10 godzin temu, -pNr napisał: U mnie niestety problem z urlopem więc odpadam Nie żartuj sobie nawet! Ze mną się nie napijesz? Muszę poznać słynnego Pana nożownika! 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 27 Lipca 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Na chwilę obecną nie mogę nic obiecać, postaram się! Nie powiem że nie ma to nic wspólnego z brakiem naliczania fragów z maczety @NWN_LUZ XD -pNr i ProToTyp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Czas zapisów dla starych już minął więc teraz kto pierwszy ten lepszy Ja dopisuje jeszcze Orła z Łodzi bo jak coś to go zabierzemy. Jeszcze lista.. - Prototyp - Luz - Madmax - Creator - Lewandowski - Klaun szyderca - Franek - Ostra Chilli - Zabili mnie i uciekłem - Aurel Następnych proszę o kopiowanie i dopisywanie się Edytowane 27 Lipca 2020 przez Lewandowski NWN_LUZ, 27 Lipca 2020 Jagoda jeszcze i Gibon ale oni nie nocuja ale beda z nami Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 28 Lipca 2020 Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Wpadł bym ale na wózku to trochę czasu bym jechał 😑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Shadow przestań się mazać..każdego możemy odebrać i podrzucić na imprezę Caff i Karyyynaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Gdzie leżakujesz @Shadow ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<ZbaKAnY_KeRmiTeK>> Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 JA Z CHeCIĄ BYM WPADŁ ALe aDMINI Są podzileni w mojej sprawie i nw czy chcą żebym tam był to już od was zależy ale z checią bym sie wybrał na takie spotkanie . Pozdrawiam Kermitek Karyyynaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 29 Lipca 2020 Sponsor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 10 godzin temu, Klaun Szyderca napisał: Gdzie leżakujesz @Shadow ?? W lorient jak narazie około 20 sierpnia wracam do siebie do Tczewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 30 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Co tak slabo sie wpisujecie ? wpisujcie sie bo trzeba zarezerwowac tak samo paintball dla wszystkich pachtek , ProToTyp i Klaun Szyderca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi