stompadre Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 KOMENTARZ: No co 8 kill, 7 hs, proplayer i admin dal bana tak o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Lipca 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 1bmp rozni sie od 1tga reszta sa zgodne, AntySS? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stompadre Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 nie, nic. Dostałem bana i od razu wbilem logowalem i tyle. Poza tym nawet nie znam sie na tym, 15 lat mam chlopie co ty oczekujesz ode mnie? Gram mixy juz z miesiac, a w csa 7 lat takze: D, nie czituje nic. wargoda zrobic?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Lipca 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Nie wypowiadaj się we własnym temacie, od tego masz opcję "edytuj". Jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz tego. KoRrNiK, 28 Lipca 2020 Twój post też nic nie wnosi do tego tematu. "Jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz tego." Od tego jest Administracja aby pouczać a nie ty... stompadre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Czysto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi