POLSKA II Bartek <3 :* Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Pomocy wysłane mi takie coś gdy chce wejść na serwer Co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Usuń ten model i spróbuj ponownie wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLSKA II Bartek <3 :* Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ale jak go mam znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Wchodzisz tam gdzie masz pobranego csa i cstrike/models/skinyNew/ ?? A jak nie bedzie to cstrike_downloads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLSKA II Bartek <3 :* Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nic nie pomaga Usunąłem i dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChudeJ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 odinstaluj csa z kompa i zainstaluj od nowa zapisz na pulpicie swój cfg potem wklej na nowa swój cfg gdy zainstalujesz csa na nowo na pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi