Kostanty Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 W ogóle, Administracji jak i wszystkim użytkownikom , chciałem zaproponować możliwość rozegrania na serwerze 4fun mini turnieju. W konfiguracji np. 5 vs 5 wzorem turniejów rankingowych ( ewentualnie w innej liczbie np 2 vs 2, 3 vs 3 ect) , ale z tą zmianą iż składy zespołów zostały by wybrane drogą losowania ( w sensie możemy losować albo stworzyć na podstawie rankingu listę i parować zespoły np 1 zawodnik w zespole z ostatnim itd ) , a nagrodą główną uścisk dłoni prezesa p.s oczywiście pozostaję do uzgodnienia kwestia zasad dozwolonych modyfikacji ale jest to do ogarnięcia. Dla przykładu zespoły zmierzyły by się w trzech konkurencjach Mapa Typu aim - np AWP map albo Snow ( jako wariancję możemy ustalić że gramy tylko na pistolety albo shotguny ) Mapa Tybu odbicie zakładników np Office albo Max ( możemy też tutaj zmodyfikować zasady aby było ciekawiej ) Mapa Trybu z bombą - np Dust albo Nuke j/w A formułę proponuje Best of 2 Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl4nt Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Nie powiem propozycja ciekawa jak najbardziej pisze się jakby wypaliło :) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Pomysł nie glupi tylko czy beda chętni 😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostanty Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Myślę że kwestia organizacji i jakoś pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachtek Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dla mnie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymiK Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Też z chęcią bym pyknął . Taki evencik w weekend jak najbardziej . Ew jakieś nagrody jak luz coiny czy np VIP czy slot na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 To co z tym turniejem? 😁 Też bym chętnie zagrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foka aa Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dla mnie spoko, tylko trzeba by sie zgadac z terminem i jakies losowanie teamow, najlepiej zrobic zapisy i wylosowac kilka teamow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl4nt Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Co wy na to aby pyknąć coś w weekend ? (Sobota 20:00) ,wiadomo musi się pojawić min. 10'ciu chętnych .... Myślę że nie będzie z tym problemu Pozdrawiam Karyyynaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foka aa Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 mi pasuje, najlepiej zeby byc okolo 19:30 na discordzie i sie jakos podzielic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Podstawowe pytanie - macie serwer? G!MEL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muminek Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 16 godzin temu, Vanilla napisał: Podstawowe pytanie - macie serwer? Mają, tylko jeszcze nie złożyli podanie o założenie hasła na 4FUN :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi