0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Prosze o unban. Sądze iż mój przypadek jest niesprawiedliwy ponieważ jedni dostają za to kicka a ja dostałem na cholera wie ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undee_Beatz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Twój ban już dawno wygasł . Dostales bana za wielokrotną próbę wejścia na serwer. Musisz troche poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 15 Listopada 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 3 minuty temu, Undee_Beatz napisał: Twój ban już dawno wygasł . Dostales bana za wielokrotną próbę wejścia na serwer. Musisz troche poczekać... @Undee_Beatz Niee @JOKER XD jak będzie to ogarnie bo jest w temacie 12 minut temu, 0bit0 napisał: Prosze o unban. Sądze iż mój przypadek jest niesprawiedliwy ponieważ jedni dostają za to kicka a ja dostałem na cholera wie ile za obrażanie graczy od "kur*" jak cię zabiją nie ma tylko kicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undee_Beatz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Przed chwilą, kreglas napisał: @Undee_Beatz Niee @JOKER XD jak będzie to ogarnie bo jest w temacie Aaaa ok spoko myslalem że chodzi o wieczny problem za wielokrotną próbę wejścia hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Proszę mi pokazać Panie Kreglasie gdzie obrażałem Ciebie. W prywatnych napisałeś ze wyzywałem Ciebie od pajaców. Śmiało, udowodnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @kreglas Powód bana to obrażanie; poprosimy dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 15 Listopada 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @Vanilla przez mikrofon wyzywanie od "kur*" na serwerze byli też inni admini którzy to słyszeli ja powiedziałem, że się tym zajmę żeby nie było znów WIELU BANÓW NA RAZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 No to dalej mam czekać ??? ile można mija już 8 dzień ! ! ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 2 minuty temu, kreglas napisał: @Vanilla przez mikrofon wyzywanie od "kur*" na serwerze byli też inni admini którzy to słyszeli ja powiedziałem, że się tym zajmę żeby nie było znów WIELU BANÓW NA RAZ. Oki - kto potwierdzi? Zaproś owych do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Dajesz bana ? To zajmij sie tematem bo ile można czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Skoro uważasz że nie jesteś jedynym adminem który to słyszał, to proszę zaproś tych co słyszeli. Dobrze, sorki nie wiedziałem. Edytowane 15 Listopada 2020 przez 0bit0 spam Vanilla, 15 Listopada 2020 Używaj opcji "edytuj"; nie pisz posta jednego pod drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 15 Listopada 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 14 minut temu, 0bit0 napisał: Proszę mi pokazać Panie Kreglasie gdzie obrażałem Ciebie. W prywatnych napisałeś ze wyzywałem Ciebie od pajaców. Śmiało, udowodnij Cwaniaka zgrywasz bo wiesz, że mikrofon się na HLTV nie nagrywa? : ) Otóż na serwerze był sam właściciel sieci @NWN_LUZ który słyszał to jak obrażałałeś od "kur*" też był @madmax_jaworzno który potwierdzał owe zachowanie, zapewne też słyszeli jak na wyjście sobie zaszalałeś czując już się chyba bezkarnie... KoRrNiK, 15 Listopada 2020 Na HLTV mikro się nagrywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @NWN_LUZ podobno byłeś na serwerze, weź coś powiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Cwaniak jestem ? Cwaniak to Ty jesteś bo nadużywasz swoich uprawnień. Pogódź sie z tym że nie zawsze bedziesz najlepszy. Do banowania pierwszy ale juz w druga strone to 8 dzien czekam. Edytowane 15 Listopada 2020 przez 0bit0 Vanilla, 15 Listopada 2020 Personalne wycieczki proszę sobie urządzać w prywatnych korespondencjach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 @Vanilla ja dostałem też informacje że to nie pierwsze jego takie zachowanie, zachowanie nawet tutaj w odwołaniu potwierdza. Dla mnie niepotrzebna też zadyma z powodu braku oddbanowania bansa i zbierania dowodów... Ja odbanowałem a czy co chcesz robić @Vanilla dalej zostawiam w Twoich rączkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 15 Listopada 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 32 minuty temu, 0bit0 napisał: Proszę mi pokazać Panie Kreglasie gdzie obrażałem Ciebie. W prywatnych napisałeś ze wyzywałem Ciebie od pajaców. Śmiało, udowodnij 8 dni temu jak cię poinformowałem o tym, że napisałem do @JOKER XD prośbę o wydłużenie bana za wyzywanie mnie jakoś tak nie cwaniaczyłeś ani nie zaprzeczałeś że mnie wyzywałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 No ale co potwierdza ?? Czy tutaj ja kogoś wyzywam ? No ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Po co dodajesz 2 razy to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0bit0 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) A co Ci miałem napisać ?? człowieku to Ty tu masz admina nie ja tak wiec gówno mogłem zrobic. Wyzwałem Cie ? No dalej pokaż jak Cie wyzywam, co Ty tym udowadniasz. Graj sobie dalej kreglas ja poczekam... Edytowane 15 Listopada 2020 przez 0bit0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 22 minuty temu, JOKER XD napisał: Ja odbanowałem Skoro odbanowałeś Karol, nie mogę z Tobą dyskutować, jesteś wyżej stanowiskiem... @0bit0 - proszę być grzecznym graczem, przeklinać można, ale nie wolno obrażać. Cóż mogę więcej zrobić - temat zamykam. JOKER XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Dodam kolejne takie zachowanie @0bit0 będzie BAN NA ZAWSZE, mniej cwaniakowania i kozaczenia a więcej rozwagi, używania szarych komórek do rozmowy z innymi a nie wyłącznie do gry. Pozdrawiam. @Vanilla wolałbym Cię wyżej ja taki leniuszek Klaun Szyderca i Ligaliero 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 15 Listopada 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Obrażał graczy i po banie posypał wiązankę do kreglasa za takie cos nagradzamy najlepiej .Ogarnijcie bo ja troche zajety 0bit0 i Klaun Szyderca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi