HyDra.PSJ Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Rodzaj pracy: Logo odswiezenie na kanal yt Tematyka: Konopna xd Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): https://ibb.co/M1mWnzz Wymiary: wymiary loga tak abym mogl dodawac do uroznych intr banerow ciuchow itp Kolorystyka: wedlug uznania grafika ma byc kozak Treść napisu/napisów: Spizgany Janusz Coś od siebie*: potrzebuje logo na kanal yt cos nowego dobrego tak aby zaskoczyc znowu widzow oczywiscie jezeli bedzie trzeba zaplace paypalem lub przelewem w euro poniewaz w pl nie mieszkam :0 Pozdrawiam i zycze dobrej gry sam oczywiscie dzialam w tym temacie grafiki itp ale mam tak ze moje mi nie siedza jakos Pracę chciałbym otrzymać do*: jak najszybciej to mozliwe ps moje logo jakie mam daje nizej w zalaczniku do sprawdzenia Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez HyDra.PSJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIESEL Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zlecenie nie zostało wykonane! Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi