Ml0dY Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 6 godzin temu, Agata napisał: Hej 🤟 Dzięki za wspomnienie o mnie ale niestety nie dam rady na dzień dzisiejszy. Praca, inne plany i akurat wątpię żebym była w Polsce w tych dniach. Może następnym razem się uda 😌 pozdrawiam i miłej zabawy 🥺❤️ Akurat chodziło mi o żonę Protka 🤣😂 ale oczywiście będzie nam miło z obecności każdego Karyyynaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Ja nie jadę z Wami bo tam będą same alkusy! Młody założył temat bo gdybym ja organizował to by nie pojechał Ml0dY i ProToTyp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 36 minut temu, Lewandowski napisał: Ja nie jadę z Wami bo tam będą same alkusy! Młody założył temat bo gdybym ja organizował to by nie pojechał Ja jestem wrogiem alkoholu. Jak chcesz, to możemy siedzieć we dwoje i śmiać się z pijanych ludzi. V3$P3R ! , Ml0dY , Lewandowski i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 6 minut temu, Kujawska ! . napisał: Ja jestem wrogiem alkoholu. Jak chcesz, to możemy siedzieć we dwoje i śmiać się z pijanych ludzi. Będziemy się z nich śmiać i tańczyć P.S Prototyp jest jeszcze słaby po ostatnim zlocie i nie zrozumiał mojego żartu;) Co by nie mówić to my z Młodym zawsze się dobrze dogadujemy Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 11 minut temu, Lewandowski napisał: Będziemy się z nich śmiać i tańczyć P.S Prototyp jest jeszcze słaby po ostatnim zlocie i nie zrozumiał mojego żartu;) Co by nie mówić to my z Młodym zawsze się dobrze dogadujemy Ostatnio nie chciałeś ze mną tańczyć 😭 i ja chcę w końcu dostać moją paterę... Złota patera z luzowni 😂 Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabotage Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Dopisuje się do uczestników zlotu w okresie letnim/ plenerowym (czerwiec?) Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julkaa Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Piszemy się Ja i Natalia 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 , Ml0dY i V3$P3R ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 20 godzin temu, madmax_jaworzno napisał: Jade przelane Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 1 Marca 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 ja też chętny, przed chwilą przelałem Ml0dY i 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Mnie nie będzie, sprawy prywatne. ProToTyp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Dnia 28.02.2022 o 15:05, Lewandowski napisał: Ja nie jadę z Wami bo tam będą same alkusy! Młody założył temat bo gdybym ja organizował to by nie pojechał pijacy alkohol sa dla mnie niczym.... niczym bracia Sabotage , Lewandowski i Klaun Szyderca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 godzinę temu, TuReK! napisał: pijacy alkohol sa dla mnie niczym.... niczym bracia Mhm... Tak jak kebsy? 😁😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 16 minut temu, Kujawska ! . napisał: Mhm... Tak jak kebsy? 😁😂😂 tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Proszę nie spamować w temacie na to powstaną odrębne tematy Karyyynaa i 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Siemano , nie udało mi się nigdy pojechać na żaden zlot, a na ten się trochę czaję. Jakby ktoś byłby mnie w stanie zgarnąć z Wrocka(najlepiej z głównego peronu, ale można się dogadać) to bym się pisał. W innym przypadku brak transportu Pozdro Misiaczki Cre[A]tOr i Karyyynaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 3 minuty temu, BeMoreHappy napisał: Siemano , nie udało mi się nigdy pojechać na żaden zlot, a na ten się trochę czaję. Jakby ktoś byłby mnie w stanie zgarnąć z Wrocka(najlepiej z głównego peronu, ale można się dogadać) to bym się pisał. W innym przypadku brak transportu Pozdro Misiaczki Z Wrocka się Turek wybiera, jedzcie do Kato i tam ktoś was zgarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Poszukałem troszeczkę i mam pociąg nawet bezpośrednio do Kato , więc jeśli ktoś mnie zgarnie to możesz mnie wpisać Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak SemirxD Opublikowano 2 Marca 2022 LUZak Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) jesli przeszkadza to osoba to. ja rezygnuje z mojej rezerwacji Edytowane 2 Marca 2022 przez SemirxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 25 minut temu, BeMoreHappy napisał: Poszukałem troszeczkę i mam pociąg nawet bezpośrednio do Kato , więc jeśli ktoś mnie zgarnie to możesz mnie wpisać Bez sensu jechać do kato..masz od siebie 100 km na miejsce. Szukaj busa lub pociąg a jak nie to do Kluczborka i Cię odbierzemy BeMoreHappy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 37 minut temu, BeMoreHappy napisał: Poszukałem troszeczkę i mam pociąg nawet bezpośrednio do Kato , więc jeśli ktoś mnie zgarnie to możesz mnie wpisać W razie czego możesz dojechać pociągiem do Strzelec Opolskich lub Zdzieszowic. Tam Cię mogę zgarnąć. Chyba, że ogarniesz lepszy transport. Mogę zagwarantować podróż super luksusowym gulfem 4 w wybornym towarzystwie 😂☺️ Edytowane 2 Marca 2022 przez Kujawska ! . Ligaliero, 3 Marca 2022 A gulf do warszawy nie ma po drodze? BeMoreHappy i Ml0dY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jako , że jesteście słodziakami i mam tyle opcji to coś napewno zadziała , Numer 17 to ja ! o/ 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 , Julkaa , Cre[A]tOr i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 W sumie nr 18 bo jeszcze Sabotage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 58 minut temu, Kujawska ! . napisał: W razie czego możesz dojechać pociągiem do Strzelec Opolskich lub Zdzieszowic. Tam Cię mogę zgarnąć. Chyba, że ogarniesz lepszy transport. Mogę zagwarantować podróż super luksusowym gulfem 4 w wybornym towarzystwie 😂☺️ pewnie szukasz kto ma lepsza nerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabotage Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Wpłacę w piątek najprawdopodobniej. @Avez, jedziesz?\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Zaliczka poszła ☺️ Ml0dY , NWN_LUZ , V3$P3R ! i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi