supi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Może za rok.... pierw trzeba sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 30 minut temu, supi napisał: Może za rok.... pierw trzeba sie poznac Ja tez nikogo nie znam oficjalnie, gram krotko ale jade wlasnie by sie poznac ProToTyp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 51 minut temu, supi napisał: Może za rok.... pierw trzeba sie poznac Najlepsza okazja żeby się poznać to właśnie na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 23 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Dnia 21.03.2022 o 22:04, G!MEL napisał: Dziękuję cudownej osobie, która lubi plotkować na cudze tematy. Mam nadzieje że się świetnie bawisz cudzym kosztem. Z racji, że to był kolejny zlot, po którym znowu ktoś coś gadał, ja już podziękuje za ten zlot (a miałem jechać) i kolejne. Dziękuję za uwagę Nie pozdrawiam. Słyszałem, jak Karol mówił, że masz problem z tym z czym facet w twoim wieku nie powinien mieć, ale to można rozwiązać farmakologicznie Gimel, lubię Cię! Wezmę cię do domku, napijemy się, powygłupiamy itp. Chyba za starzy jesteśmy by się obrażać za to ze ktoś nam dupę obrabia! G!MEL , INM , Lewandowski i 8 innych 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawacik Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Siemanko. Sorry za zwlekanie z wpłatą zaliczki ale musaiłem czekac no i się doczekałem tego ze nie mogę być z wami takze proszę o wykreslenie mnie z listy. Pozdro luzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Potezebujemy jeszcze 6 osob Ml0dY i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Pod warunkiem, że w trakcie podróży będziesz mi śpiewał i grał na tamburynie! Cre[A]tOr, 13 Kwietnia 2022 DZIEKUJE PANIE JOKER XD , Ml0dY i Cre[A]tOr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 1 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Może coś na zachętę dajmy tym co jeszcze żniński nie byli JOKER XD , -pNr , TuReK! i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Dnia 1.05.2022 o 20:14, NWN_LUZ napisał: Może coś na zachętę dajmy tym co jeszcze żniński nie byli No ja wlasnie czekam i czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Na zachętę miało być coś …. 😂 Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 21 godzin temu, Matuzalem napisał: Na zachętę miało być coś …. 😂 "Ciacho" przecież jesteś na zdjęciu i to właśnie Ty jesteś tym dodatkiem 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 i Ml0dY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 12 Maja 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 E z okolic Piotrkowa Tryb, Tomaszowa Maz mógłbym kogoś zgarnąć w sumie ps. autko bez klimy, na całorocznych zimówkach i nie gwarantuje, że dojedzie 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 , Lewandowski , OstraChilli. i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Frankenstein napisał: E z okolic Piotrkowa Tryb, Tomaszowa Maz mógłbym kogoś zgarnąć w sumie ps. autko bez klimy, na całorocznych zimówkach i nie gwarantuje, że dojedzie Aż mi przykro że się zabrać nie mogę 😂🤣 po takiej jeździe to odrazu alko lepiej wchodzi 🤣😂 Edytowane 12 Maja 2022 przez Ml0dY Frankenstein 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 19 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Dalej dalej ręce wpisujecie się został miesiąc z kawałkiem Ml0dY i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Wlasnie mialem pytac co ze zlotem, a co jak nie bedzie osob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 19 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Zlot jest dalej nic się nie zmienia jedynie cena może być ciut większa nie ma co teraz gdybać wszystkiego się dowiemy w ciągu tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 1 godzinę temu, TuReK! napisał: Wlasnie mialem pytac co ze zlotem, a co jak nie bedzie osob? Mamy 20 osób wpisanych więc spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Aha, to luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Uwaga Uwaga oficjalnie zamykamy listę na zlot kto się nie załapał może za rok się uda na dniach podam kwotę jaką należy dosłać do połowy czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 23 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Wszyscy zapisani uczestnicy proszeni są o wpłacenie 100 zł od osoby do 14 czerwca Więc calkowity koszt zlotu wynosić będzie 200 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 poszło Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 31 Maja 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 przelane Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Poszło za mnie i Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 2 Czerwca 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Poszło. Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Poszło Ml0dY, 7 Czerwca 2022 Wąski, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili 🤣😂 Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi