Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 8 Czerwca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Poszlo Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @kreglas @Cre[A]tOr zwijam was w Łodzi? kreglas, 12 Czerwca 2022 Tak, bezpośredni mam do Widzewa - 12:31 na miejscu... Cre[A]tOr, 14 Czerwca 2022 TAK JEST PANIE GENERALE Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) "operacja przyjęta do realizacji" 😁 @TuReK! @BeMoreHappy macie transport? Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Kujawska ! . Ml0dY, 11 Czerwca 2022 Założę nowy temat odnośnie transportu :) tutaj nie róbmy zamieszania ;) Ml0dY i Justyna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daray Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Poszło za mnie i za Justynę Ml0dY , Justyna i V3$P3R ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor V3$P3R ! Opublikowano 12 Czerwca 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Poszło Justyna i Ml0dY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 13 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 @Matuzalem @TuReK! Przypominam że jutro mija termin przelewu kaski za zlot " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Bardzo mi przykro ale jestem zmuszony przez przyczyny losowo rodzinne zrezygnowac za zlotu. Jeżeli macie chetnego w moje miejsce smiało niech jedzie . Jak sie nie znajdzie to i tak musicie opłacic moja rezerwacje . Kasa zostaje u was jak trzeba dopłacić dopłace. Ml0dY, 20 Czerwca 2022 Ehhh :( lipa w uj no ale niektórych rzeczy się nie przeskoczy Ml0dY , 𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 i ProToTyp 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Poszło, sorki za zwłokę. BTW Co pijemy Daniels czy Cock Taile? O której w ogóle się w tym Starym Młynie mamy logować? ProToTyp i Ml0dY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Lewy W Starym Młynie Nie wiedziałem Lewy, że już odwiedzałeś Stary Młyn w Bole..kurła..nie_wiem_gdzie A jako Atrakcję wieczoru, możemy zamówić sobie ... "Prohibicję" Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 (edytowane) Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 14:00, a kończy się o godz. 11:00. Tak jest podane na stronie Jeszcze dość istotna informacja, niech każdy sobie weźmie ręcznik bo tutaj niestety nie ma go na wyposażeniu domków Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Ml0dY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 A jest tam knajpa co by śniadanie można było zjeść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 To jest na terenie Hotelu Stary Młyn, śniadanie można wykupić ale nie jest to super opłacalne (35 zl) za śniadanie, będziemy jeszcze na miejscu mysleliczy brać czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 23 Czerwca 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Dnia 12.05.2022 o 10:57, Frankenstein napisał: E z okolic Piotrkowa Tryb, Tomaszowa Maz mógłbym kogoś zgarnąć w sumie ps. autko bez klimy, na całorocznych zimówkach i nie gwarantuje, że dojedzie Także ten... jak mówiłem, że nie gwarantuje że dojedzie to nie żartowałem ProToTyp, 23 Czerwca 2022 Franki, jadę przez Opoczno potem Piotrków Tybunalski to mogę zboczyć i cię zabrać , tylko pisz szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 38 minut temu, Cre[A]tOr napisał: @Frankenstein nie dość że slaby gracz to i kierowca Odezwał się ten co nie ma prawka ProToTyp, 23 Czerwca 2022 Prawka i skila :) Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 23 Czerwca 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Cre[A]tOr napisał: @Frankenstein nie dość że slaby gracz to i kierowca Bo na trzeźwo to sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi