Caff Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Kochani Moi przechodzę na CS-GO zawszę będę wspominał luzownie bardzo dobrze 1 Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW 4 FUN NA JAKIM GRAŁEM ZAWSZE BD POLECAŁ @ NWN_LUZ ZROBIŁ JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH 4FUN W POLSCE NA JAKIM GRAŁEM @ G!MEL @ madmax_jaworzno @ Krawacik @ Lewandowski @ ProToTyp @ SNICKERS @ MoNsTeR @ Cre[A]tOr ^^ To Dzięki wam Starzy wyjadacze grało mi się pięknie jesteście Legendami tej sieci !!! Dzięki wam każda minuta od początku mojej przygoda była zajebista ! na Serwie jak w domu @ Karyyyna18 Dziewczyna która jest Młoda i nigdy sobie w kaszę nie dawała sobie w kasze dmuchać Jedyna Kobieta z Jajami na sieci !! @ kreglas Ciebie Przyjacielu Poznałem później ale jesteś człowiekiem konkretnym i masz złote serce z chęcią bym z tobą wypił beczkę wódki @ Proxima ty stary gargamelu zawsze mnie rozbawisz ciebie to mi bd brakować @ JOKER XD Karol to Karol @ JECHANE Nowy Admin Poznałem cię miesiąc temu tak samo jak Kreglas jesteś zajebisty chłopak ! Jak na admina to miałem racje że się nadajesz wiem że ci przykro ale pamiętaj coś się kończy coś zaczyna pełnij funkcje admina na tak zajebiste sieci jak jest Luzownia tylko jak ci mówiłem rób swoje bracie na mnie zawsze możesz liczyć @ Scream. na ciebie też zawsze można było liczyć Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam NA Steam zawsze dla was jestem @ Dziękuje wam za każda spędzona chwile na sieci ! Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Caff Krypton , v1z , JECHANE i 5 innych 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Wielkie dzięki za miłe słowa:) Życzę powodzenia i mam nadzieje że będziesz do nas wpadać przy wolnej chwili na gościnne występy Wszystkiego dobrego Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Scream. napisał(a): Wielkie dzięki za miłe słowa:) Życzę powodzenia i mam nadzieje że będziesz do nas wpadać przy wolnej chwili na gościnne występy Wszystkiego dobrego no oczywiście czasem wejdę Scream. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karyyynaa Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Będzie Cię brakować caffic :c Kogo ja bić będę teraz? Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JECHANE Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Wpadaj często, będzie mi Ciebie brakować Caffi :( Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Trzymaj się kierowniku 💪🤙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Idź idź, im szybciej zaczniesz w to grać tym szybciej się znudzisz i szybciej wrócisz mordo :D 3m się! N[e]wb[i] , Caff i ProToTyp 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Trzymaj się. Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Wracaj szybko do nas , znudzisz się na pewno , czekamy Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Caffu.. już raz odchodziłeś i wróciłeś bo bez takiej ekipy nie mogłeś długo wytrzymać;) Jestem przekonany, ze tym razem będzie tak samo i zaszczycisz nas swoją obecnością i wpadniesz na jakiś zlocik wypić co nieco ;) Powiedzonka w życiu i do zobaczenia. N[e]wb[i] i Caff 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 31 minut temu, Lewandowski napisał(a): Caffu.. już raz odchodziłeś i wróciłeś bo bez takiej ekipy nie mogłeś długo wytrzymać;) Jestem przekonany, ze tym razem będzie tak samo i zaszczycisz nas swoją obecnością i wpadniesz na jakiś zlocik wypić co nieco Powiedzonka w życiu i do zobaczenia. no oczywiście Bracie to że odpuszczam póki co to ja na wódke na zlot przyjadę bo my się musimy napić to już jest zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 godziny temu, kreglas napisał(a): Idź idź, im szybciej zaczniesz w to grać tym szybciej się znudzisz i szybciej wrócisz mordo 3m się! Ogladałem Harry Pottera 20 razy ALE Lepszego Magika od ciebie to ja nigdzie nie zobaczę na jakiś czas sobie ogólnie robię przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIESEL Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Dziękujemy za pomoc i zaangażowanie, trzymaj się i wesołych świąt! Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxima Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Dzięki za wspólną grę i mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy na serwerze Będzie Cię brakować Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 52 minuty temu, Proxima napisał(a): Dzięki za wspólną grę i mam nadzieje, że jeszcze się spotkamy na serwerze Będzie Cię brakować na forum jestem jeszcze cię mam na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi