Erok Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) nick podczas gry: Erok Admin, który dał ci bana: WH Powód bana: Kolega sie rozplakal bo byl kopany xd Dowód w postaci dema/screena: nic Data, godzina otrzymania bana: 12.02.2017, 14:10 Twoje ip/steamid: STEAM_0:0:202530617 Komentarz: Nie polecam Wydruk z konsoli:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź [url]http://cs-luzownia.pl/[/url] aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź [url]http://cs-luzownia.pl/[/url] aby poznać szczegóły. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Erok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jaki ty jesteś śmieszny leciałeś na WH i próbowałeś sie kryć coś nie wyszło :/ możemy się spotkać gdzieś na lanie i zagrac 1 vs 1 bo twierdzisz że jestem kopany może jestem ale ja mam swój honor i nie gram na cheatach a tak btw twoje konto ma 20H :) Proszę o Perm bana dla kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erok Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Polecam się nauczyć co to prefire, warto tego używać na tak małej mapie, na której w dodatku wiesz gdzie jest przeciwnik. Wystarczy użyć mózgu przyjacielu, nie boli polecam serdecznie. Przepraszam za brak kultury w internecie, poprawie się z pewnością xd. Czekam na jakieś info czy tego ub. dostanę czy nie, zbytnio mnie to nie boli, że nie mogę grać na tym serverze, chodzi tylko o wspomniany "honor" ;) Btw. konto 25 godzin ze względu na to że stare mi ukradziono, ale to już dłuższa historia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja mam Globala i ze wszystkich kont 3500H oraz jestem top 1 serwera i wiem czy ktoś gra na WH i przestań ciągle pisać to ''xd xd xd xd xd ''... dzieciaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 nie wypowiadmy sie w nie swoich dzialach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Następny pokaz kultury zrobił... czyli według ciebie cheater ma 20 H w cs i ma dostać ub bo nie mam demka widać że dużo czasu spędzasz na arenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erok Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dobra, możesz już się przestać pogrążać panie Global. Chcesz coś sobie wyjaśnić to podaj ts na pw. Tyle w temacie, czekam na ub. "pozdro i poćwicz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Mistrzu a Ty za kogo sie uważasz że bez demka chcesz banowac ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja za Globala a ty ? był już taki przypadek że gościu po zabójstwie wyświetlało się ezfrags.com ten cheat pisałem do Wrednego mówił że bindy napewno bindy nie mineły 2 tyg Vac ban więc widze czy on coś ma czy nie to że się kryje nic mu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erok Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 To niezły boost do globala wykupiłeś xd, ja mam golda 4 akutalnie, ale na Ciebie wystarczyło w 100 % xd. Naucz się kolego grać albo pogódź się z tym że jednak nie jesteś najlepszy, nawet nie dobry. Propozycja z rozmową na ts wciąż akutalna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Gościu jak ja bym cię palcem zgniótł to że jesteś gównem i grasz na WH nie robi cie lepszym HAHAHA 20 H kur*a EZZZZ [COLOR="#00FFFF"]Trzymaj poziom rozmowy na levelu KULTURA, jako administrator sieci, w innym wypadku WARN bedzie.[/COLOR] Edytowane 13 Lutego 2017 przez R a f i K :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jeszcze jakiegoś warna dostane hahaha frajer na WH leci i za niego obrywam GJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erok Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zaczynasz się wypowiadać jak osoba niespełna rozumu, opanuj się trochę kolego bo trochę rozpędziłeś z tymi obelgami, jeszcze przed chwila twierdziłeś, że to ja jestem niekulturalny ^_^ . aaaa ii może zaczniesz popierać swoje oskarżenia dowodami ? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WH-ON Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cheat=Shit tyle ci powiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erok Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie chce mi się już ciągnąć tej konwersacji z Tobą bo nie ma to już żadnego sensu, sam pokazałeś że jesteś tylko gościem z przerośniętym ego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie ma dowodu = nie ma bana Ktoś z dostępem do ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi