Skocz do zawartości

Odwołanie od bana

Baila Ella.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Baila Ella

Serwer:  4fun.cs-luzownia.pl

Steam ID / SID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199029077144/

Powód bana: nie wiem nie podano mi dokładnego opisu demek a ssy były czyste

Link do bana:https://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=699

Uzasadnienie: Chciałbym się na spokojnie odwołać do tych twoich demek nie powiem że sie podenerwowałem bo jestem czysty więc przepraszam za zachowanie ale no ja nic nie mam to mnie zrozumcie że się zgotowałem taki mam niestety charakterek.

na 1 filmiku czysty fart strzelałem full auto ale te demka są strasznie złe jakościowo i totalnie inaczej to oddaje niż rzeczywiście było czysty fart bo co nagle miałbym załączyć sobie aima na chwilę ? dobrze wiecie jakie mam podejście do ludzi co czitują zaraz ich wyzywam co też nie powinno mieć miejsca,

Co do drugiego filmiku jak widać na ssach wh nie posiadam nie dawałoby mi to frajdy z gry filmik jest słabej jakości u siebie na poważnie miałem coś takiego że umknęło mi coś po prawej stronie albo poprostu intuicja tak działała że tam ktoś jest nie mówcie że wy tak nigdy nie macie? strzeliłem pestkę pózniej poleciała druga bo ta pierwsza taka bardziej na sprawdzenie była czy mnie oczy nie myliły bo się chwilę zastanawiałem czy oddać strzał ale jednak poleciał i szkoda żałuję bo się nie da tego wytłumaczyć ale przez większość czasu było by raczej widac że mam jakieś wh czy tam coś nie orientuje się teraz w tych sprawach. Na pewno znalazło by się dużo więcej moich akcji które są dziwne bo większość zapamiętuje a też dużo grałem na serwerze wszystko przez te przyśpieszenia dzieje się bardzo szybko i różnie się zachowuję w danych sytuacjach ale narazie przytoczyliście mi jedno demko które ciężko wytłumaczyć co raczej moim zdaniem gdybym faktycznie coś miał to takie coś działo by się nagminnie nie da się ukrywać moim zdaniem czitów przy tak szybkiej rozgrywce jak na tym serwerze.

Proszę o ponowne rozpatrzenie bo ja jestem czysty nie wiem jak mam wam to udowodnić ale no szanujmy się 3 razy ssy robione wh nie mam a aima tym bardziej szanujmy się to widać a ja często złamie jakieś strzały to jakbym mógł inaczej zabić tego gościa z tego co się też orientuje aim i zabijanie przez ściany to chyba pokazuje coś na ekranie bynajmniej ja widziałem takie na filmikach w necie pogadajmy na spokojnie fajnie mi się gra na tym serwerze można fajnie pofruwać a ja naprawdę jestem czysty jeśli macie jakiś pomysł mogę go wykonać czekam na rozmowę.

Edytowane przez Baila Ella.
błąd
 Scream.,

Zastosuj się do wymaganego wzoru.