Sympatyczny Grubasek Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam Wszystkich bardzo serdecznie :) Mam na imię Mateusz, mam 22 lata i jestem ze Szczecina Jestem osobą kulturalną i miła mam nadzieje spędzić tu z wami dobre pozdrawiam :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witamy i również mamy taką nadzieję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 No siema :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Kulturalną, miłą, sympatyczną zapomniałeś dodać skromną :) Witaj, powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sympatyczny Grubasek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) [quote name='SNICKERS']Kulturalną, miłą, sympatyczną zapomniałeś dodać skromną :) Witaj, powodzenia :D[/QUOTE] aaa masz racje :D Jestem także Wspaniały skromny i Doskonały pod każdym względem :D wspominałem że jestem Wspaniały? to dodam tylko że Wspaniały ze mnie człowiek :cool: [COLOR="#008000"]Trochę to narcystyczne :D[/COLOR] Edytowane 17 Marca 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hej! To ty grubas z kuleczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Claudia Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witaj na sieci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochanka Lucyfera. Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witaj c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sympatyczny Grubasek Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 [quote name='Martyna']Hej! To ty grubas z kuleczek ?[/QUOTE] tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witaj ;) Zapraszam na DD2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi