SNICKERS Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witajcie, nominowana osoba do P&O - Paulinaa. [P] Potrafisz siedzieć w domu w weekend? [O] oj raczej nie no chyba ze jestem chora [P] Impreza w klubie czy domówka? Czy może po trochę? [O] tylko domowka, do klubu chodze raz na rok albo i rzadziej [P] Metoda na kaca? [O] hahah co za pytanie to zalezy, jak wiem ze nie robie za kierowce to pije dalej a jak nie to po prostu spie hahaha [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] wszystkiego po trochu, zalezy co wpadnie mi w ucho [P] Dlaczego tak długo śpisz? [O] bo chodze pozno spac; [P] Nie szkoda Ci dnia na spanie? [O] nie, rano i tak nic ciekawego sie nie dzieje haha [P] Jednak zostajesz w PL? [O] poki co tak, termin przesuniety o kilka miesiecy ale wyjazd mnie nie ominie [P] Jak rozładowujesz nerwy? [O] oho zalezy jak bardzo jestem wkurzona przeklinam, krzycze albo wychodze ze znajomymi na piwko [P] Ile myszek już rozwaliłaś przez brak skilla? [O] poki co 2 mam nadzieje ze wiecej juz nie rozwale [P] Co lub kto Cię najbardziej denerwuje? [O] jak nie idzie mi na aztecu hahah [P] Masz jakieś zwierzątko? (nie wliczamy rodzeństwa) [O] krolika [P] Jakim samochodem jeździsz? [O] to zalezy ale najczesciej hyundai santa f [P] Przewracasz się wysiadając z samochodu? [O] hahah no zdarzylo sie [P] Wysiadasz z zapiętymi pasami? [O] to rowniez zdarzylo sie... [P] Lubisz czytać książki? Jeśli tak to jakie? [O] nie bardzo [P] Uprawiasz jakiś sport? (Sex się nie liczy) [O] kiedys trenowalam siatkowke teraz to czasami pobiegam w lecie i to chyba tyle no ewentualnie silownia [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z CS? [O] przez kolegów [P] Jak trafiłaś na CsL? [O] luz mnie zaprosi [P] Jak spędzasz wolny czas poza grą? [O] jazda samochodem albo spotaknie ze znajomymi [P] Fast food czy gotowanie? [O] gotowanie [P] Optymistka czy realistka? [O] bardziej realistk [P] Wieczór z chłopakiem czy ze znajomymi? [O] to zalezy ale zawsze mozna polaczyc obie rzeczy [P] Dokończ zdanie: Dzień zaczynam od... [O] Dzien zaczynam od marudzenia ze musze juz wstawac i odliczam godziny kiedy znowu pojde spac hahaha [P] Czemu jesteś taką parówką ? [O] ehh...parowy to wy jestescie ja ewentualnie Pałka haha [P] Ile masz w cm w pasie ? [O] hahaha nie mam pojecia co za parowa zadaje takie pytanie [P] Byłaś kiedyś na Mazurach ? jeśli tak to gdzie ? [O] nie bylam ale kiedys z pewnoscia sie wybiorę [P] Po co grasz w cs ? jak nie umisz ! [O] nadal sie ucze! [P] Jakie masz drugie Imię ? [O] nie mam [P] Rodzeństwo ? Czy jedynaczka ? [O] cale szczescie rodzenstwo-brat i dwie siostry [P] Jesteś w stanie wyleczyć Kierasa ? ;> [O] wyleczyc z czego? chyba juz za pozno na leczenie [P] Wolisz prysznic czy wannę ? [O]wanna [P] Ulubiona gra ? [O] oczywiscie ze cs [P] Ktoś mi powiedział że jesteś łysa ? prawda ? [O] hahaha co to za pytanie? kto to zadal? oczywiscie ze lysa!! [P] kogo darzysz miłosnym uczuciem?? [O] oczywiscie ze tylko Ciebie <3 SNICKERS: Mnie ?! Jak to Rafik zadał Paulinaa.: hahaha no to bylo do rafika [P] czy jest ktoś w twoim życiu, na którego myśl bije ci szybciej serduszko?? [O] hahaah tylko Rafik [P] dlaczego tak lubisz mapę de_aztec?? [O] bo kampie na moscie i zabijam parowy : [P] dlaczego wiecznie tylko kampisz?? [O] jakie wiecznie! kampie tylko na aztecu [P] dlaczego flirtujesz z innymi za moimi plecami?? [O] no co ty!? nigdy w zyciu [P] Kiedy przyjedziesz do Bydgoszczy mnie odwiedzić ?? [O] przeciez jestem u ciebie codziennie [P] jaki byś chciała mieć samochód?? [O] jezeli chcesz mi kupic to duzo nie wymagam wystarczy np bmka6 ewentualnie subaru [P] czy myślisz nad rozszerzeniem swojego prawa jazdy?? (w sensie KAT.C)?? [O]mysle ale bardziej Kat. D [P] tort czy ciasto tradycyjne?? [O] ciasto! [P] palisz papierosy?? [O] do piwa : [P] piwko czy drink?? [O] wiadomo ze piwko [P] jakbyś mogla zmienić miejsce zamieszkania to gdzie byś chciała się przeprowadzić? [O] hmm no ten no...Bydgoszcz? hahaha [P] scrabble czy monopol? [O] scrabble [P] ubierasz się bardziej sportowo czy elegancko?? [O] to zalezy gdzie sie wybieram ;p no ale raczej sportowo [P] czy chrapiesz?? [O] no rafik skoro cie nie budze w nocy to chyba nie chrapie [P] komu byś chciała wysłać największego buziaka na świecie?? [O] komus kto by na niego zasluzyl [P] czy chodzisz na koncerty jak tak to na jakie?? [O] najczesciej to Juwenalia czyli jakies disco polo, lady pank itp ;p [P] wypad nad jeziorko czy lepiej nad morze?? [O] nigdy nie bylam nad naszym polskim morzem wiec wybralabym ta opcje [P] rybka smażona czy kotlet tradycyjny?? [O] nie lubie ryby wiec kotlecik ;p [P] jeździsz rowerem? [O] czasami jezdze Paulinaa.: ale wole jednak auto ;p [P] skąd taka sexie talia OSY u ciebie?? [O] a to pytanie to jakas pomylka wiec nie odpowiadam [P] Kogo nominujesz do następnego p&o? [O]o kurcze hmmm moze naszego kundzika kochanego XD Do następnego P&O nominuje kundzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 hahaha nadal nie wiem ile masz w pasie xD Parówkooo czy tam Pałkoo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 hahah Goku....:D z pewnoscia talii osy nie mam hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 O talie OSY to akurat Rafik pytał :D Dziękuję za poświęconą chwilkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Haha co za gamoń, ja nie mogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi