Gabi :3 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Witam Wszystkich! Nazywam się Gabriela, niedługo 18 lat. Mieszkam w woj. Mazowieckim, uczeszczam do Liceum mundurowego oraz uprawiam różne dziedziny sportu. Mój konik to siatkówka, ale również trenuje Krav Mage i lekkoatletyke ;) W chłodne dni uwielbiam czytać książki, szczególności kryminalne jak i Sf, w zaś ciepłe zamieniam się w snajpera i strzelam ;). Jestem kinomaniaczką, uwielbiam wszystko co dotyczy fantastyki oraz sf. W przyszłości chciałabym powiązać coś ze sportem lub pracy w służbie mundurowej. Hmmm co o mnie? Staram się być otwarta na nowe znajomości i cenię w sobie poczucie humoru oraz dystans do samej siebie. Większość już wie, że zwariowany ze mnie czlowiek. ;D Znajdziecie mnie glownie na 4fun2 oraz na dd2 ;) Mam nadzieję, że będzie nam się miło grało! ;3 Edytowane 22 Marca 2017 przez kieras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No siema.. Zdążyłem poznać grając na DD2.. Taki oporowiec troszeczkę oczywiście jak się wkurzy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No siema :P Świntuchu uciekłaś z DD2 na 4FUN! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucki_Nl Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 cześć,miłego fragowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Czeeeeeść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć, SF nas łączy. Co z lekkiej uprawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Heja! Kolejna kobietka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć, cześć. :) Powodzenia. Z tym snajperem to chyba przesadziłaś, bo wczoraj słabo Ci szło na awp_wall :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 23 Marca 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witaj gabi coś mi się wydaje że normalnie strach się bać ciebie szacun za krav mage Pozdrawiam Shadow i zapraszam na bf2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi :3 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 [quote name='Matuzalem']Cześć, SF nas łączy. Co z lekkiej uprawiasz?[/QUOTE] Skok w dal i biegi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Hejo, jaka pozycja w siatkówce? Czy od tak sobie grywasz? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi :3 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) [quote name='Privo']Hejo, jaka pozycja w siatkówce? Czy od tak sobie grywasz? ;p[/QUOTE] Atakująca, Najlepsza pozycja ;> Chociaż siła w bicku jest ^^ Edytowane 23 Marca 2017 przez Gabi :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsc and Qpp Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 [quote name='Gabi :3']Atakująca, Najlepsza pozycja ;> Chociaż siła w bicku jest ^^[/QUOTE] To miałbym komu rozgrywać. :P Trzeba kiedyś zorganizować przyjęcie jakieś - taki siatkarski żarcik. <hihi> :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsc and Qpp Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 No proszę, skok w dal i trójskok też ćwiczyłem :) I muszę przyznać, że skaczące dziewczyny mają najfajniejsze pupy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Hej, mamy wspólne zainteresowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alray Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Które to już forum... człowiek na pamięć pamięta te i inne informacje xD Cześć Sikorko ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 A witam witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hi mundurowa ;) Mee too mundurowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frager Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Siemaneczko Gabi :))) Pozdrówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 No cześć xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi