`Wyindywidualizowana Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Cześć Wszystkim! Nazywam się Oliwia, mam 18 lat i pochodzę z Warszawy, uczęszczam do technikum gastronomicznego. Hmm..Większość swojego wolnego czasu gram w cs'a. Lubię oglądać anime, czytać książki czy też oglądać seriale. :o Odwiedziłam wszystkie serwery ale nadal nie mogę się zdecydować na którym będę grać najczęściej. :confused: Ale myślę że w końcu się odnajdę i będzie Nam się miło grało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witaj :) Zapraszam na naszego teamspeaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dryblas:* Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Siemanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Cześć Oliwka :D Zapewnia Cię, że znajdziesz swój Azyl na naszej serwerowni :D Pozdrawiam i życzę powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witaj i pOzdrawiam !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ohayo! ^^ Ależ już mam pytań by zadać je prywatnie nt. szkoły i "chińskich bajek" lub co bądź seriale się trafią. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Spokojnie Privo istnieje zabawa P&O (którą własnie sobie przypomniałem muszę z Panią NIKA doprowadzić do końca), więc może będziesz miał tę przyjemność ukoić swoją ciekawość zadając bardzo kreatywne pytania :D [COLOR="#FF0000"][I]Nie trzymaj mnie w niepewności, bo sięgnę po szpiegów[/I][/COLOR] :rolleyes: [COLOR="#008000"]Rozumiem szpiegów z klanu Ukrytego Liścia :D [/COLOR] [COLOR="#FF0000"][I]Naruto Uzumaki już zasuwa do Ciebie[/I][/COLOR] :D [COLOR="#008000"]Sasuke Uchiha już czeka na niego :)[/COLOR] Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alray Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Widziałem na 4fun, łatwy frag :D Witaj i polecam zostać na 4funie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frager Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielek[ChylAG] Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauze Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Cześć zapraszam na CsGoMod V4 Bardzo fajny serwer z miłą atmosferą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 siema siema ;) zapewniamy najlepszą zabawę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witaj Oliwcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medusa Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witaj :D :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi