Tajemnica Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 [CENTER][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR="#0000CD"]Hejka! Jestem Ania, mam XXIX lat ( pierwotnie jest teoria, że jestem starsza od węgla :D ) i w miarę wolnego czasu lubię wejść i pograć w csa (co nie zawsze mi wychodzi :P ), posłuchać dobrej muzyki - jestem muzykoholikiem ;). Ogółem nałogowo się uśmiecham, lubię żartować - często z siebie :D, rozmawiać i poznawać ciekawe osobowości :) Nie toleruje chamstwa i osób konfliktowych - to strata czasu :p[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frager Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Cześć Aniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 siema.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 O proszę kogo to przywiało z DD2 :D Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć, czołem :) Odważę się i obalę pierwotną teorię :) Nie jesteś jeszcze starsza od węgla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 cześć Anka, mam ciekawą osobowość - poznajmy się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauze Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witaam!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam Witam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indu Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Siemka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi