RaDo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nick podczas gry: RaDo Admin, który dał ci bana: nwm ale zapewne Privo Powód Bana: 'AIM(NoRecoil)' Dowód w postaci dema/screena: nie zrobil... Data, Godzina otrzymania bana: 2016-10-09 13:02 i 36 s Twoje IP/SteamID: 'STEAM_0:4:242750442','109.197.172.181 Komentarz: Dobre,że można komentarz dać :)) Ale cóż będe mówił powoli zaczyna mnie to śmieszyć :D Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Powod: 'AIM(NoRecoil)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:4:242750442' [AMXBans] Twoje IP: '109.197.172.181' [AMXBans] ======================================= Życzę miłej Niedzieli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czekamy na rozpisane demko przez Privo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Skoro HLTV jest zdybane tym razem pokusiłem się o nagranie dema, bo po ostatnim czułem, że tutaj też będzie odwołanie. 19:50 - prefire oraz strzelając w miejsce gdzie trzyma celownik nie ma rozrzutu dodatkowo z odruchami parkinsona od namierzania 20:04 - kolejny brak rozrzutu i znów parkinson nawet, gdy strzały już nie leciały to przez chwilę odruch namierzania od AIMa został 20:13 - dobre spojrzenie na model, mimo iż był to teammate (na demku przed moim nagraniem można więcej modeli wyłapać, dlatego zacząłem go oglądać - akcja przed nagrywaniem, gdy schował się pod drewnem dobrze to pokazuje) 20:36 - sam nie wiem, na zwykłej prędkości jak i na spowolnieniu wydaje mi się, że strzał zostaje wykonany obok głowy (niemożliwy lag z mojej strony podczas nagrywania, gdyż pamiętam jak wyglądało to na serwerze) 21:02 - brak rozrzutu i parkinson [url]http://www61.zippyshare.com/v/TNm4YdLK/file.html[/url] Jak komuś nie starczy to zawsze zostaje zlagowane HLTV, ale to nawet nie będzie problem w jego przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDo Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Widze, że koleś znasz sie na rzeczy ale niestety nie mam parkinsona to styl grania (nie oglądałem tego demka bo mi nie odpali) a jesli chodzi o brak rozrzutu zostawmy to innym niech ocenią ale pewnie jak widze jak to ladnie napisałeś ub nie bedzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Obejralam cale demo na 1/4 i nie widze zadnego aima ani nrc, szybko reaguje ale tutaj malo na bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 [quote name='Justyna']Obejralam cale demo na 1/4 i nie widze zadnego aima ani nrc, szybko reaguje ale tutaj malo na bana.[/QUOTE] Tutaj nie chodzi o szybkość reakcji (chociaż nie wiem, w którym momencie o takie coś można się pokusić, tym bardziej, gdy sam gram na 75Hz i nie tylko w tą grę, ale też inne wymagające refleksu) a o poruszanie się celownik (oraz oczywiście strzałów) w momencie, gdy trzyma go na kimś i strzela, nie wiem jak można tak nienaturalnie wymachiwać w obrębie paru cm z taką szybkością by strzały leciały w skupisko jednego miejsca, tym bardziej po skończonych strzałach... kto przestaje strzelać i dalej macha myszką sobie w jednym miejscu gdzie był model. To nawet nie jest kontrolowanie full auto, gdyż w 1.6 z tak randomowymi spotami strzałów nie da się osiągnąć tego efektu, prędzej w CS:GO, który posiada powtarzające się kierunki wystrzału z broni. No to czekamy na innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDo Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czekamy i czekamy i sie doczekać nie można :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucki_Nl Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 wydaje mi sie ze kolega zerkal po modelach w 2 akcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaDo Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czekam na jakis werdykt bo niewiem czy szukać nastepnego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Jednak mialem dobrego nosa banujac gracza wczesniej za aima, wczesniej na HLTV nie bylo tego widac az tak, ale na demku od PRIVO widac AIMa i w ogole brak rozrzutu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucki_Nl Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Bez ub zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi