Nitro x3 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nick podczas gry: Nitro Cee. Admin, który dał ci bana: Rafik Powód Bana: Aimbot Dowód w postaci dema/screena: ???? Data, Godzina otrzymania bana: okolo 16;18 ;d Twoje IP/SteamID: STEAM_0 : 0 : 3684623 ' Komentarz: nawet nie gralem. :D afczylem czaly czas, raz cos tam strzelilem, tez na awku bylem a tu ban XD brak slow :P Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Nitro Cee. [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 3684623 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.232.51 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) [url]http://www85.zippyshare.com/v/663VfWJC/file.html[/url] Ja ogolnie odrazu myslalem ze to podszywka jest, a nie nitro. Nie wpdalem na to zeby sprawdzic steam ani nic tylko odrazu na pewniaka ban ( brak pomyslunku z moejj strony). A to jednak byles ty :c. Dziwna sprawa ogolnie z tym, bo niby AIM ale obrazen nie zadajesz prawie w ogole. Niech decyzje podejmie ktos z gory. Co zlego to nie ja ^^. Pozdro. Edytowane 10 Października 2016 przez R a f i K :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro x3 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Akcja w domku na srodku, nie wiem co powiedziec.. XD szok :D To wygladalo bardzo na aima, nie bede sie tu klocic bo nie mam jak sie bronic w tej sytuacji :P Ale czy ja kiedys na aimie gralem?:d Tyle czasu co juz gram...xdddd :d Podejmijcie decyzje hehe ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie tylko ta akcja bo na hltv wczesniejsza akcja w domku na respie pokazuje to samo. @ odebrany do czasu wyjasnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Dla osób, którym nie chce się oglądać w grze lub nie mogę odtworzyć dema to mają tutaj krótki materiał. [url]https://www.youtube.com/watch?v=jxBPhYJNWDs[/url] Jak dla mnie coś jest poprzestawiane w Twoim CS'ie Nitro, braciaka zapytaj najlepiej skoro sam mówisz, że nic nie robiłeś, bo po obejrzeniu dema dla mnie tak to wygląda a nie inaczej. [COLOR="#FF0000"]+b[/COLOR] Edytowane 10 Października 2016 przez Privo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychiczny. Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jak dla mnie koledze sie coś w ECC przestawiło :) Wątek przenoszę do odpowiedniego działu bo tu sie powinien znajdować od początku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro x3 Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ja juz mówiłem, grało mi sie normalnie jak zawsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Zawsze na aimie. Z tego na yt to czysty ab [img]http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_zK1RsbBTuQc24uS9KCPe7EWgAykr0DnZ,w400.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Według mnie odpał . Off/On . Ehh . Skąd się tacy ludzie biorą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro x3 Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ktos napisze odpowiedz ostateczna? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychiczny. Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ok nie ma chetnych na zakonczenie tematu. Wiec prosze o napisanie ostatecznie kazdego z osobna notki, Zbanowac lub Odbanowac. Bez zbednych dopiskow. czekamy do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie ma usprawiedliwienia dla korzystania ze wspomagaczy i pomimo, ze to Wasz kolega, gra tutaj dlugo to nie bedzie usprawiedliwienia zadnego zwlaszcza, ze to byl ADMIN. Przykro mi bardzo ale bez ub. Jedynie Luzik moze Cie ulaskawi, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychiczny. Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 I Prosze o zdjecie uprawnien na forum i na serwerach. pozamiatane. temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Jednak zmiana decyzji. Po ustaleniu z wlascicielem doszlismy do wniosku, ze damy szanse koledze. Jezeli odpala to wpadnie i kolejnej nie bedzie. Wracaj do ekipy NITRO, ale bedziemy zwracac uwage na Cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi