Wenia Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Nick podczas gry: Wenia Admin, który dał ci bana: nie ma xD Powód Bana: "wat odpale!" ?XD Dowód w postaci dema/screena: Data, Godzina otrzymania bana: 2017/09/03 18:19 Twoje IP/SteamID: STEAM_0:0:48813799 Komentarz: brak xD Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Powod: 'wat odpale!' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:48813799' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.1.36' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Czekamy na wypowiedź admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundzik Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 moze jakies podanie czy cos? bo ze gracz jest zdziwoiny i to wielce malo mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenia Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundzik Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 uwazasz,ze wrzucony wycinek z konsoli wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenia Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 jakie podanie? nie wiem czy wystarczy, również mało mnie to interesuje, dodałem post zgodnie ze wzorem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundzik Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 wiec jak Cie malo to interesuje,miej dalej bana. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenia Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dzięki za ten czas :D Również pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundzik Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Rowniez pozdrawiam,do niedozobaczenia na innych sieciach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundzik Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Ktoś mi wyjaśni o co tutaj chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie rozumiem tego zamku. Wzór jest to czego się czepiać. A, że nie wyświetla się nick admina to nie jego wina. Ludzie opanujcie się... Tak jak już mówiłam bądźcie profesjonalni a nie wredni bo kogoś nie lubicie. Kulturalnie zapytał o co chodzi i sam chciał się dowiedzieć i dostać ub. Sorry, że w zamku ale musiałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi