DYZiO Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam. Ktoś gra mixy ? Dość długo nie grałem, a z chęcią bym zagrał. Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Może kiedyś coś, tylko zawsze co były mixy zawsze byłem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 ale w co 1.6 czy go ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZiO Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cs 1.6 , nie wiem czy dalej są grywane, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mixow teraz sie duzo gra, są teraz "popularne" Spoko by bylo gdyby luzownia miala serwer auto-mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZiO Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Jeżeli dużo się gra to ja z chęcią pogram, mój steam: niebijtato95 , a skill zapraszam na DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Na DD2 tez gram, wiec jakos sie spotkamy i ogarniemy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Coś się pomyśli nad serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazy Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Chętnie zagram możemy zrobić ts i po 5 w 1 team i mieszane składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 ts jest także kanały się ogarnie i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZiO Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Nad serwerem się pomyśli, wykupcie serwer , 11 slotów i ja się dorzucę może nawet całość . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZiO Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Odkopuję ten temat. Kto chciałby pograć oprócz osób, które napisały wyżej ? Weekendami, w środku tygodnia, jakiś mix? Podajcie od razu Steama, to pozapraszam Was. Zobaczymy ilu chętnych jest. eazy Dreams.Jokeer Dejv. SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 A może zagralibyśmy jakiegoś mixa dzisiaj pod wieczór tak jak już wrócą gracze z pracy ??? bo dawno nic nie graliśmy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Szczerze można coś popykać , ja jak nie pracuje możemy pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Robimy w Sobote 16.02.2019 jakiegoś godzina niech bedzie 14.00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Następnym razem chętnie +1 dopiero zobaczyłem, że taki post jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Propo Mixów mamy jeszcze wgl jakiś serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffjuu Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Odświeżam ktoś coś jakieś mixy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duckduck Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Chętny✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi