Nastx Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przyszły do głowy mi pewne pomysły mianowicie dodanie - <np.top5> najpopularniejszych tematów - powiadomienia w postaci jakiegoś dzwięku, kiedy ktoś napisze nową wiadomość na sb mogłoby to ożywić czat ^^ Wiem, że nie są to jakie piorunujące zmiany ale może w jakimś stopniu przydatne Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 19 minut temu, Nastx napisał: Przyszły do głowy mi pewne pomysły mianowicie dodanie - <np.top5> najpopularniejszych tematów - powiadomienia w postaci jakiegoś dzwięku, kiedy ktoś napisze nową wiadomość na sb mogłoby to ożywić czat ^^ Wiem, że nie są to jakie piorunujące zmiany ale może w jakimś stopniu przydatne Czekam na opinie TOP5 na jakiej zasadzie? No chyba nie tylko, że są top? Co do powiadomienia jest, wystarczy głośniczek kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 5 minut temu, Privo napisał: TOP5 na jakiej zasadzie? No chyba nie tylko, że są top? Na takiej zasadzie,że te które mają najwięcej wyświetleń / odpowiedzi, coś w stylu top5 spammerów<też pierdoła a jest> Może w jakimś stopniu pomogłoby to nowym użytkownikom, trochę by się dowiedzieli tego czy tamtego a także podbili "frekwencję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja jestem za zawsze to urozmaiciłoby forum ? Nastx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renoks. Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Jetem na TAK czemu nie ale zależy to od Właścicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 @Privo Jaka decyzja? W takiej sytuacji fajnie by się przyjął temat np. Pajacyk czy liczenie do 5000 każdy by był miał do tego "szybki dostęp" 0zzfanka, 2 Listopada 2017 Odnośnie tych Pajacyków, liczenia i masz czy nie masz. Wystarczy. że codziennie tam ktoś to odświeży i już jest w top :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 50 minut temu, Nastx napisał: @Privo Jaka decyzja? W takiej sytuacji fajnie by się przyjął temat np. Pajacyk czy liczenie do 5000 każdy by był miał do tego "szybki dostęp" Może bardziej pomyślę nad pluginem "Wyróżnione Tematy" czy coś w tym stylu, wtedy je się oznaczy i będą się wyświetlały, np. jakie są VIPy, Głosowanie na serwery, Pajacyki i inne - wszystko w ten sposób by można było o tym decydować, a nie skrypt, który zobaczy ilość wyświetleń czy odpowiedzi. Nastx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 25 minut temu, Privo napisał: Może bardziej pomyślę nad pluginem "Wyróżnione Tematy" czy coś w tym stylu, wtedy je się oznaczy i będą się wyświetlały, np. jakie są VIPy, Głosowanie na serwery, Pajacyki i inne - wszystko w ten sposób by można było o tym decydować, a nie skrypt, który zobaczy ilość wyświetleń czy odpowiedzi. No i o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi