Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nick podczas gry:$ lambada$ Godzina, data zdarzenia:17:49-17-:50 29.11.2017 Mapa:de_alexandra Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę:-KIIL-***- IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę:niestety nie znam Opis sytuacji:A więc tak początek mapy bodajże 4 runda miałem noz rzeznika skakalem sobie obok skrzyni wskoczylem na nia ale zaraz zeskoczylem. Wtym samym momęcie admin napisał żę wchodzenie na tekstury grozi banem 3h po czym w kolejnej rundzie skakałem sobie w strone bramy i nagle po przejsciu przez brame wyswietlil mi sie komunikat ze dostalem bana a po teksturach nie chodzilem ani nikogo nie obrazilem chyba ze skakanie jest niedozwolone Dowody, świadkowie zdarzenia:Nie wiem czy ktos akurat w tym momecie mnie widzial ale wiem ze gral/grala tam pani o nicku Nika oraz panowie o Nickach Techno ,Proxima,i bodajze Kaczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @kiil - proszę o wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 grałam owszem.. ostrzeżenie o TXT widziałam ale samego bana już nie chyba Kill musi sie tłumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ostrzeżenie był skakałeś na skrzynka ta skrzynka to txt widać z niej wszystko. Pozdrawian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Czyli po murach schodach też nie można chodzić? To byłem na tej skrzynce z 2 sekundy schodząc z niej napisałeś komunikat że za chodzenie po txt ban 3 h w next rundzie dostałem bana za nic w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie za nic tylko za txt. A komunikat nie raz był wyświetlony tylko kilka razy. Nie ty pierwszy tam dostałeś bana i nie ostatni . Na drugi raz będziesz pamiętał ze tam się nie wychodzi. Z mojej strony to wszystko. 0zzfanka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jeżeli admin Cię upomniał a byłeś jak pisałeś 2 s na skrzynce i z niej szedłeś to bana nie powinno być . Zaraz demko przeanalizuje i się wypowiem dokładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie w następnej rundzie skakał sobie w stronę bramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie pisałem ostrzeżenie jak zaczęła się mapa alexandra kilka razy. Potem patrzyłem na graczy i zobaczyłem go na txt i wtedy dostał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Z przeproszeniem jeden admin wszystkiego nie ogarnie. Albo znieście te txt na mapach i będzie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wskoczyłem na skrzynie tylko nie ponad mapę czy pod mapę człowieku to tylko skrzynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 niema co dyskutowac info z mapami gdzie sa txt zawsze sa dawane , zasłuzony musisz odczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 I prawda jest taka że to ban za nic jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambada Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Hahaha to przestaje już być zabawne moje słowo przeciwko jego ja wiem ze dostałem za nic bana bo to tylko skrzynka była 0zzfanka, 29 Listopada 2017 Używamy opcji edytuj, nie nabijamy postów. Mateuszek, 29 Listopada 2017 Nie piszemy post pod postem masz opcje edytuj następnym razem warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 20 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi