bonusrpk32 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Propozycja dodania zegarka , który by informował graczy która jest obecnie godzina np tą godzinne dać w prawym/lewym górnym rogu fajnie by było jak by to zostało wprowadzone . Chodzi mi o coś takiego P.S. Obrazek polecam pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Godzina wyświetla się chyba na czacie na początku każdej rundy, a tych informacji w HUD jest już trochę na serwerze i wydaje mi się, że będzie tego za dużo w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Godzina to przecież jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonusrpk32 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 6 godzin temu, Privo napisał: Godzina wyświetla się chyba na czacie na początku każdej rundy, a tych informacji w HUD jest już trochę na serwerze i wydaje mi się, że będzie tego za dużo w jednym miejscu. tak jest na czacie , ale lepiej było by w postaci paska hud trochę jest tego ale to nie musi być w tych informacji tylko w samym górnym rogu jak masz licznik fps na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemsoN Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Po co Mateusz, jak co rundę wyskakuje oto takie informacje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemsoN Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. POWÓD: Propozycja ODRZUCONA ⚑ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi