Defaction Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 NICK: Defaction MAPA: (css_dust2_remake) DATA: 05.12.2017 - 19:59:42 POWÓD: Czitowanko KOMENTARZ: Czekam na rozpiske demko Privo LINK DO BANA: http://sklepsms.hekko24.pl/bany/ban_list.php?bid=95628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Admin banujący ma 48h na rozpisanie dema, prosimy o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defaction Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 W te 48h to ja sie w szkieleta chyba zamienie czlowieku ... Mateuszek, 5 Grudnia 2017 Od tego mamy 48h także czekaj cierpliwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak nie będzie demka, to proponuję banik za kulturkę +/- 3 dni (widać na SS) :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Przed chwilą, ^*тнeozzғan^* napisał: Jak nie będzie demka, to proponuję banik za kulturkę +/- 3 dni (widać na SS) :)))))) Ja proponuje za kulturę bana na 7 dni jak demka nie będzie. Pozdrawiam Biały on już miał jednego bana ode mnie za spinanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defaction Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Panowie, bo troche czasu już minęło ... sory ze pisze ale 48h to w chuy duzo a demka nie mozna wstawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Admin nie rozpisał demka gracz otrzymuje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Werdykt UB ✔ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi