StyropianBezlitosny Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 NICK: StyropianBezlitosny MAPA: css_nuke DATA: 2017.12.17 POWÓD: DoPieca xdd KOMENTARZ: nie wiem o co wam chodzi kazdy sie na mnie uwzial i ciagle dostaje bana bez powodu czy ss albo permy nie rozumiem tego prosilbym o UB LINK DO BANA: nie wiem gdzie to znaleść WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Privo. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : StyropianBezlitosny [AMXBans] Powod : ' DoPieca ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CS-LUZownia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 145667293 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 46.169.49.206 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Admin ma 48h na rozpisanie demka. @Privo czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyropianBezlitosny Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Oj czekamy czekamy Privo, 17 Grudnia 2017 OSTRZEŻENIE PISEMNE: Nie wypowiadamy się w odwołaniach bez uprzedniego wywołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonusrpk32 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Banów nigdy nie dostaje się za darmo od mnie dostałeś chyba z 6 banów za mikro a pisałem co chwilę "Mikro +16 " a ty nie zrozumiałeś tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Masz tak drewniane skonfigurowanego Aimbot-a, że mógłbyś to sobie odpuścić. Jak już chcesz to możesz sobie to obejrzeć: Styropian.dem Cytat 9.9 Bany z powodem "Do Pieca"/"DoPieca" od administracji wyższej nie podlegają odwołaniom, gdyż są ostatecznością dla ich pewnych werdyktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyropianBezlitosny Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nigdy nie mialem czitow do cs i nigdy miec nie bede nie wiem co jest w tym dziwnego normalne strzaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Spoko , sprawdzam demko i się wypowiem :), a decyzje podejmie Privo albo ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyropianBezlitosny Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Spoko Mateuszek, 17 Grudnia 2017 Proszę Cię , nie wypowiadaj sie w sowim odwołaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Werdykt BAN ✘ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi