TheElektra Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Cześć jestem Oskar, mam 18 lat jestem grafikiem. Ale to nie o mnie jest owy post tylko o grafice. Jeżeli szukasz utalentowanego grafika pisz śmiało na pw lub tutaj. Kilka moich prac. Liczę na Plusy Jak możecie zauważyć duża ilość owych prac jest w stylu minecraft ponieważ większa cześć osób chcę właśnie owe prace w owym stylu. Pozdrawiam TheElektra. Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 robi wrażenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Robi wrażenie , jak dla mnie nadałbyś się . Z tego co wiem grafika szukamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Wszystkie rzeczy jakie wrzuciłeś sprawja wrażenie że jedyne co zrobiłeś to dodałeś napis, Blask Zewnętrzny, i rozmycie promieniste na tlo. Z chęcią zobaczyłbym baner serwera w twoim wykonaniu i jakąś sygnaturę która nie jest zawalona durnymi napisami. + PÓKI CO NIE MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Imo średnie, większość taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imm Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 57 minut temu, Nastx napisał: Imo średnie, większość taka sama Dokładnie to samo chciałem napisać. Jeśli przedstawiasz swoje umiejętności to pokaż jak najszerszy wachlarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MomeQ Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A jedną miniaturkę ukradłeś od julka.fx bo ona robiła poradnik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZiO Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Heh, prace ładne, aleee ten motyw jest znany tak jak kolega napisał wyżej julka.fx :(( Nie będzie z Ciebie dobry grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi