0zzfanka Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Czego najbardziej obawiasz się w życiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Matury, a jeśli zdam to studiów Assassynka i 0zzfanka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Utraty synka i dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 króla podziemia @kieras wie, zna i widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 samotności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 13 Lutego 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Utraty bliskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloda Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Utraty bliskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Szczerze to nie wiem czy czegoś się boję Tak jest skonstruowany świat, że coś jest a później tego nie ma Co do śmierci - czasami przychodzi za szybko, ale często mamy czas żeby się z nią pogodzić. Często ludzie dołują się przed śmiercią mówią "Jeszcze tylu rzeczy nie zdążyłem/am zrobić, gdybym miał/a więcej czasu co bym jeszcze nie zrobił/a", ale gdy są zdrowi i pełni sił dlaczego tego nie robią ?! Co do samotności - jeżeli chcemy nie musimy być samotni, ludzie wiążą się, rozstają, znajdują sobie innych partnerów i nie są samotni. Są też ludzie którzy aby zabić samotność biorą sobie zwierzaka (psa, kota, rybki - jak kto woli ) Chociaż szczerze mówiąc to najbardziej obawiam się Utraty bliskiej osoby, Synka szczególnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOT Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Kiedyś kpiłem sobie z życia i śmiałem się ze śmierci,dziś obawa przed utratą najbliższych naprawdę męczy - PEJA Edytowane 16 Lutego 2018 przez SOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi