Duduś Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam krotko o mnie Jestem Sebastian, Mam lat 19 pochodzę z Mazowsza z małej miejscowości (Mała wieś) Nadal się uczę Chodzę do zawodówki jestem na 3 roku ostatnim zawód wybrałem Piekarza _______________________________________________________ O Forum się dowiedziałem od mojego starego kolegi tzn zaprosił mnie na forum i myślę ze na dłużej zostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 21 Lutego 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Hejka Zapraszam na dd2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khan Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Hejo I też do polubienia Fanpage zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duduś Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 8 minut temu, nadiaa napisał: Hejka Zapraszam na dd2! To wchodź ja czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEZ1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Siemka duduś zapraszam do udziału w konkursach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOT Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witaj już wiem kto będzie tu chlebki piekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczyslaw Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ooo, piekarza mamy - zrobisz mi bułki cieplutkie na śniadanko? Chlebek też w sumie możesz Siema siema! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duduś Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 1 minutę temu, Boczyslaw napisał: Ooo, piekarza mamy - zrobisz mi bułki cieplutkie na śniadanko? Chlebek też w sumie możesz Siema siema! ;> Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Cześć siemanko Wypiekanie tradycyjne czy nowoczesne w stylu na "lenia" ? Uwielbiam jagodzianki z wiejskich piekarni, ale wypiekane w piecu opalanym nie elektrycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duduś Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 1 minutę temu, SNICKERS napisał: Cześć siemanko Wypiekanie tradycyjne czy nowoczesne w stylu na "lenia" ? Uwielbiam jagodzianki z wiejskich piekarni, ale wypiekane w piecu opalanym nie elektrycznym Nie nie U nas jest na Gaz i nie jest łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witamy !! Ja znam takiego jednego piekarza ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daf Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 witam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extrim Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 21 Lutego 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 heya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witaj! Liczę na owocną współpracę, a także życzę Ci miłego pobytu jak i gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi