Mateuszek Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Co sądzicie o tej propozycji odnośnie nazw w reputacji . Nowy = 0pkt. Początkujący = 10pkt. Bywalec = 20pkt. Stały Bywalec = 50pkt. Zaawansowany = 100pkt. Profesjonalista = 150pkt. Wszechwidzący = 200pkt. Wszechpomocny = 250pkt. Wszechobecny = 300pkt. Wszechmogący = 400pkt. Godlike = 500pkt. NoLife = 600pkt. Expert = 700pkt. Geniusz = 800pkt. Mistrz = 900pkt. Zajarany = 1000pkt. Co o tym sądzicie ?? D@wid0 , KiciA , Pietno Dilera i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietno Dilera Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 A może dorzucimy do tego posty? Czyli cos w stylu: 20repa+100 postow - bywalec Dlaczego? Juz tlumacze, repa to mozna nabic szybciutko.. posty tez ale to juz trudniej (niby trudniej) Jak nabic repa? Wstawisz zdjecie, rozne rozrywki.. to szybko sie nabija. a ktos kto ma repa i post to widac ze siedzi na forum i pisze te posty (niech bedzie ze 30% tych ocenionych postow na plus to trafne wypowiedzi i na prawde doceniona pomoc) bo tak serio to tego repa idzie nabic za zdjecia jakies, lamiglowki i inne pierdolki. za prosto jest. Myslalem nad tym zeby dac propozycje aby Rep byl zaliczany w WYZNACZONYCH tematach, czyli zdobyty plus w "nasze zdjecia" nie bylyby brany pod uwage i tak jakby NIEZALICZANE a juz w "rebusy, roznego rodzaju lamiglowki" (wiadomo, trzeba pomyslec) mogloby zaliczac. Od razu moge stwierdzic ze te rebusy i inne tego typu tematy wypadly by z gry JA NIE DOSTANE REPA ZA MOJE ZDJECIE?! - TO JA TO PIERDOLE (za przeproszeniem) Aczkolwiek, niech polowa tych osob z "nasze zdjecia" bedzie za zdobywaniem repa, to i w jakis sensowny sposob odpisze w tematach w ktorych bedzie mozna otrzymac repa bo mu bedzie zalezalo. Moze w przyszlosci jakis POST NA MEDAL w zlotym kolorze za 10 repa? pod postem ktory napisales? Pozdrawiam Przemko Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Można i też mordo o postach itp , to zależy od tego jak się zgadamy z administracja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Pomysł nie jest zły, bo forum musi się rozwijać i dodawać coś nowego. Ludzie chcący posiadać takie "rangi" będą musieli trochę popracować D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dobry Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 pomysł bardzo fajny, ale chyba widziałem coś takiego gdzieś daleko w świecie google można wymyślić swoje rangi forumowe, takie na Luzie ciapciak = 0pkt.nieśmiały = 10pkt. bywa tu = 20pkt.gaduła= 50pkt.maruda = 100pkt.wybredniś = 150pkt.zauważalny = 200pkt.zarpoznawalny= 250pkt.inspirator = 300pkt.bystrzak = 400pkt. to są tylko przykłady, można dać inne nazwy takie abyśmy się wyróżniali jak do tej pory D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 myślę że może to wypalić D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jak dla mnie było by spoko wprowadzić nowe nazwy ewentualnie zmienić jeszcze jakieś nazwy poszczególnych poziomów , ale fajny pomysł leci plus dla cb @Matthy . Pozdrawiam DeeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Omówię to dziś z @Privo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 W sumie pomysł całkiem dobry (w młodzieżowym slangu: całkiem w ci*ke). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`ferN Opublikowano 26 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Jestem na tak, fajny pomysł urozmaici forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi