GastoN Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) NICK: GastoN MAPA: de_office DATA: 08.03.2018 - 11:24:06 POWÓD: Cheater KOMENTARZ: Nie mogę znaleźć ssów w cstrike GiboN ma demko proszę o wrzucenie i zweryfikowanie LINK DO BANA: http://sklepsms.hekko24.pl/bany/ban_list.php?bid=13314 WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] Banned by Admin: GiboN [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1984644111' [AMXBans] Your IP: '79.184.146.195' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'GastoN' got banned permanent. Reason: 'Cheater' Admin: GiboN Jaco killed Security with ak47 [CS-Luzownia.PL] Teraz gramy: Pitbull Feat. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor) lukaszluk dropped Darmowego GOLD VIP'a na runde otrzymuje - [DBFC]K@rze1_ Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Edytowane 8 Marca 2018 przez GastoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Edytuj temat stosując się do wzoru podanego w tym temacie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GastoN Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 edytowane według wzoru AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Admin @GiboN ma 48h na rozpisanie demka Czekamy na rozpiske . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GastoN Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 ok w takim razie czekam dzięki za odpowiedź AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Po 1 to SSY musi mieć jak ma zrobione jesli nie ma ma ANTYSS (proponuje poczytac w GOOGLE) demka to mają 3 osoby chyba ze ktoś tu nie kuma ze jesli sa robione ssy i nie ma to znaczy ze odpał albo sam usunął .... a po 2 nowe haxy wjechały jakbyście zapomnieli i mozesz robic SSY ale nie banuje i graczowi nie robi ssów tylko wam sie tak pokazuje tylko zenada ... on jest odpalony normalnie i ban tu jest słuszny ... jesli go odbanujecie to powiem wam szczerze po tym co mi waszych 5-6 graczy powiedziało ze po takich UB idą za mna a przecież byli z wami od początku i sami nie wierzą co wy robicie ... a ja tych graczy u was poznałem ... Edytowane 8 Marca 2018 przez AspiratiO_Crew! Privo, 8 Marca 2018 Nie podałeś ani adresu do żadnego demka ani nie wniosłeś nic ciekawego do tematu ani nawet nie czekasz do werdyktu i już nas oceniasz, to się robi żałosne, gdyż cały czas sypiesz jakimiś tekstami z rękawa zamiast podawać konkrety. Zacznij się stosować do regulaminu w końcu.9.3 Osoba trzecia włączająca się do tematu, czyli osoba, która nie jest administracją wyższą, adminem banującym czy osobą zbanowaną musi wprowadzać coś do tematu inaczej będzie uznane za SPAM oraz otrzyma ostrzeżenie (jak w pkt. 9.1). Egzekutor i Adas esperal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GastoN Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 nie wcinaj się w nie swoje sprawy jak jest demko to admini się tym zajmą zresztą to napisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GastoN Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 AspiratiO_Crew piszesz że 3 osoby maja demko niech wrzucaja Pietno Dilera, 8 Marca 2018 Nie spamuj Privo, 8 Marca 2018 Upomnienie pisemne - pisanie posta pod postem, używaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 wrzuć ssy które ci były zrobione lepiej bo jak dla mnie ban i temat do kosza .... bo tego jak sie robi ssy nie trzeba nagrywać ale jesli ssy są i nie banuje to czit jest ponieważ jesli robi sie ssy to banuje odrazu i nie musi admin sie wysilać bardziej .... jesli nie masz ssów ktore zostały ci zrobione masz pecha zapraszam ze STEAM @MoNsTeR wytłumaczysz mu to bo ja juz nie wiem jak on z nich robi debili normlanie ... ;/ Mateuszek, 8 Marca 2018 Nie spamuj , Admin ma demko rozpisać . Privo, 8 Marca 2018 Od momentu otrzymania bana ma 48h na napisanie prośby o odbanowanie z podaniem wymaganych informacji, tak samo jak są to SSy wymaga się podania paczki z nimi, więc się nie bulwersuj jak małe dziecko. Egzekutor i Adas esperal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Perfidny aimbot Link do dema z hlt http://f1.hltv.org.pl/srv50108/HLTV-1803081106-cs_office.dem.zip Rozpisalem za mojegO bardzo doświadczonego admina z ktorym adm nie na jednej sieci Gibona 044 rozgrzewka lata cel 1.50 lata cel 2.46 aim 3.06 aim 3.52 lata cel 4.08 aim 4.12 aim 4.25 aim! szkoda rozpisywac dalej !! demo do wglądu / DO PIECA! Dzwiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Werdykt BAN ✘ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl GiboN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi