Patryk Jabłoński Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Siemka ogolnie denerwuje mnie to jak ktos zabije kogos nozem wyskakuje to podczas gry i czasami przeszkadza w widocznosci jestem za usunieciem tego Egzekutor , D@wid0 i dev1ce 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dev1ce Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Jestem za usunięciem tej "informacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 dokładnie albo chociaż skrócić napis i zpolszczyć ten zabił tego z kosy i tyle Pozdrawiam Egzekutor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 4 godziny temu, Patryk Jabłoński napisał: Siemka ogolnie denerwuje mnie to jak ktos zabije kogos nozem wyskakuje to podczas gry i czasami przeszkadza w widocznosci jestem za usunieciem tego 1 godzinę temu, AnteX33csl napisał: Jestem za usunięciem tej "informacji" 5 minut temu, AspiratiO_Crew! napisał: dokładnie albo chociaż skrócić napis i zpolszczyć ten zabił tego z kosy i tyle Pozdrawiam Zgadzam się, jestem za Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Usunąć to w p...u! Bywa bardzo irytujące, bo nachodzi na celownik, a nie daj boże ktoś Ci wyskoczy w tym momencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esprit Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Popieram kompletnie w złym miejscu to wyskakuje, tuż przy celowniku. Utrudnia to grę. D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 1 godzinę temu, Esprit napisał: Popieram kompletnie w złym miejscu to wyskakuje, tuż przy celowniku. Utrudnia to grę. Zgadam się w 100 % D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Irytujące i utrudniające gre również jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 @NWN_LUZ ijoijoijo Imm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi