q3* Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 NICK: q3 MAPA: am_inferno_v DATA: 09.04.2018 POWÓD: Wallhack + Aimbot KOMENTARZ: Zostałem zbanowany bez powodu, nie wiem dlaczego dostałem tego bana. Możliwe że ktoś mógł mi się włamać na konto i specjalnie czitować żebym został ukarany banem permanentnym :( LINK DO BANA: Nie mogę znaleźć :( WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ProTekto. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : q3 [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1195515546 ' [AMXBans] Twoje IP : ' Moje :P ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Admin @ProTekto ma 48h na przedstawienie dowodów popierających bana. Dzwiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProTekto Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dostałem informacje o odpalonym graczu na FB o nicku q3 Odrazu wszedłem na serwer na nicku: ProTekto obserwowałem go przez dłuszą chwilę i zauważyłem ze gracz gra na ewidentnym AIMbocie. Gracze pisali na say'u abym go banował, więc wszedłem na zmienionym nicku aby nagrać demko incognito. Oto jego rezultat : 3: 52 graczowi celownik podskoczył na głowę przeciwnika 4:7 - 4:8 znów celownik skacze mu idealnie na głowę Wiem, że demko jest krótkie ale po tych akcjach gracz:q3 zorientował się ze może być nagrywany i uciekł z serwera. Poprosiłem OP @Imm! o zbanowanie go przez amx_bansa. Więc gracz wszedł również na aktywnym. Pozdrawiam ProTekto Privo, 9 Kwietnia 2018 Dajcie od razu linki do tych banów, a przy okazji do demka w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProTekto Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 -----> https://www45.zippyshare.com/v/UdxtbDgJ/file.html <----- -----> http://sklepsms.hekko24.pl/bany/ban_list.php?bid=20670 <----- Mateuszek, 10 Kwietnia 2018 Masz takie coś jak opcje edytuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Privo, 10 Kwietnia 2018 Jest ustawione na 6h edycji, więc rozważniej z tymi notkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi