Tp#Franek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) NICK ZGŁASZAJĄCEGO: Tp#Franek DATA: 23.04.2018 MAPA: dust_2002 NICK ZGŁOSZONEGO: Poryciuch IP/SID ZGŁOSZONEGO: STEAM_0:1:14173230 OPIS SYTUACJI: Gramy sobie na dust_2002. Gdy zabiłem gracza wyżej wymienionego z murku nad kręconymi schodami, widocznie się zbulwersował i zaczął mnie obrażać( nie tylko mnie) i wchodzić na tekstury ponieważ uważał,że ja również na nich byłem( pytałem niejednokrotnie adminów i to nie są txt). DOWODY/ŚWIADKOWIE:http://steamcommunity.com/id/j09jj0j0j/screenshots/ Dziękuje dobranoc Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Tp#Franek Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poryciuch Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 wpierdalasz się na txt. i to nie pierwszy raz i nie tylko na dd2002. Jesteś niczym i nie umiesz grać fair ! Tyle Mateuszek, 23 Kwietnia 2018 Kultura panuje na forum. BeMoreHappy i Tajemnica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Pokaż demko albo screeny Jeśli to co mówisz jest prawdą z pokorą przyjmę kare P.S Nie zamierzam wdawać się w zbędne dyskusje więc tu zakończmy rozmowę a co do skargi to dorzuciłem jeszcze jakieś ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi