0zzfanka Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Myślę, że nadszedł w końcu odpowiedni czas na zadanie pytania odnośnie Majówki... Już chyba wszyscy zdążyli wytrzeźwieć i wrócić do normalności. Jak spędziłeś/aś "Majówkę"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 po części w pracy, po części w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Okres długiego weekendu Majowego był bardzo urozmaicony Człowiek i odpoczął i popił z kumplami, ale także ogarnął sprawy w domu a to trzeba przemalować coś, a to koszyk przymocować ;D Weekend majowy uznaję jak najbardziej za udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejdri3n Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Mi Majóweczka zleciała na nauce do matury ale odbiło się to pozytywnie także nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Bawiłem się w dobrym towarzystwie pijąc tymbarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi