AGR3S0R Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Siemka :) Mam na imię Kamil, mam 20 lat (z tego jakieś 6-7 lat zmarnowane na naparzanie w cs'a :P). Interesuję się sportami drużynowymi, motoryzacją oraz grami :) Ma serwerach możecie mnie spotkać pod nickiem Kara Musi Być | AGR3S0R. :D :D Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich i mam nadzieję, że razem będziemy pykać wiele HS'ów :) ELO :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Siemanko, witamy na pokładzie! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Cześć, cześć. Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj3 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witaj! Miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi