doox Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Hejka chciałem się odwołać od bana którego dostałem za nabijanie topki wiem już teraz że tak nie wolno al zrobiłem tylko 8 killi i nie wiedziałem że tak nie można bo nie doczytałem się tego w regulaminie ;c Przepraszam i proszę o odbanowanie mnie na nicku : dox ;D oraz mandaryna :) Dzięki wielkie! Podkreślam iż to był mój pierwszy i ostatni raz to się już nie powtórzy! I kupiłem jeszcze sobie supervipa i troszkę lipa bo fajny bardzo serwerek i ludzie ;p Spr!nTeR, 14 Czerwca 2018 Ban skrócony do 3 dni od teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 @Spr!nTeR @moon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Po rozmowie z @Privo uzgodnilismy ze ban zostanie skrocony z Perma na 3 dni... Ale poczekam jeszcze na potwierdzenie @Spr!nTeR jeśli bedzie za pozostawieniem Perma gracz zakończy swoja gre na Multi Arence Spr!nTeR, 14 Czerwca 2018 można skrócić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doox Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Okey! Dzięki Wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi