Kenaj3 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nick podczas gry:mój to Kenaj Godzina, data zdarzenia:4 listopada 2016r. Mapa: Nie pamiętam-dwie chyba jakoś. Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę: Adamovsky IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę: Nie mam. Opis sytuacji: Gracz wyzywał pare osób w tym kobietę. Następnie kazał mi za przeproszeniem " spierdal**" . I mówił, że jak chce to mogę sobie wrzucać wszystko na forum ,bo i tak mu nic nie zrobicie i ma to w dupie. Dowody, świadkowie zdarzenia: Miałem wycinek z konsoli, ale mnie wywaliło. Świadkami są VP/PRO/ bialy g2a, kolejny świadek to mnS , Alexandra, Naćpany_Książe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Z palca mam sobie jego dane wyssać by dać mu bana? Nawet jak świadkowie potwierdzą to co mi to da, nie będę za każdym latał i sprawdzał w serwerze tego, nagrywaj demko czy rób screeny jak to widzisz bo wycinek z konsoli to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSzymek Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Prosze mi wybaczyć, że się wypowiem ale jednak od kręcenia demek jest to HLTV na serwerze ([url]http://www.gametracker.com/player/HLTV%20-%201shot1kill.pl%20trzyma%20FPS/94.75.91.132:27015/[/url]) więc z łatwością powinno się dać znaleźć demko z danej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj3 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Bez problemu znajdę demko i wrzucę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 I tracić 25 minut na znalazienie paru zdań? Sam pamiętasz kiedy to było to porób screeny. I IP by się przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi