BoZus Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) NICK: BoZus MAPA: ---- DATA: 05.07.2018 POWÓD: ---- KOMENTARZ: Ktoś dostał bana ma moim IP i teraz mam problem :/ Gram tu już jakiś czas i nie chciałbym odchodzić z takiego powodu GT można było mnie spotkać na starym Only dd2, starej multiarenie i aktualnej multiarenie (gdzie ostatnio wbiłem top1) Czekam na szybkie rozwiązane problemu :) LINK DO BANA: http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=13062 WYCINEK Z KONSOLI: BUILD 1337 SERVER (0 CRC) Server # 346 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Imm!. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : DUPCZYDELKO [AMXBans] Powod : ' aimer ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.146.232.229 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Edytowane 5 Lipca 2018 przez BoZus Linki Mateuszek, 7 Lipca 2018 48h mineło admin banujący demka nie rozpisał, a wiecej wracaj do gry kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 @Imm 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi