Wojtson Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 nie @D@wid0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 nie @ola :> na pewno, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tak @Privo Privo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłaszam się! A może @Aluś wstał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Widocznie nie wstał @kieras może uda mi się trafić w starego byka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Chyba jednak ci się nie uda... XD @SNICKERS, żyjesz tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyfrovy. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Umarł @`smile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ten to jest w pustyni i w p... Ja bym obudził @Aluś, niedługo platyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jaka platyna idź mi pan z tym... Myślę, że @SNICKERS powinien mieć teraz przerwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`smile. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @SNICKERS zjedzony, nie ma go @ola :> na pewno odpisze ola :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Oops! @Aluś lecimy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 No Tobie zawsze Krystianku @SNICKERSmoże ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 @Privo!!!!!! Privo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 To Daniel czy Ja? @D@wid0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ty tylko na niego nakrzyczec troszkę chciałam @Privo to może teraz ty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dokładnie @ola :>, teraz ja! Dawaj @SNICKERS, na pewno Twoja kolej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Na pewno moja, wyciąga flaszkę. @NIKA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ooo kurde a jednak @ola :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Yes hihi @Privo odpala to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Gorzej niż maluch w zimę! Ciumkamy loczki, spanie? @Aluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Go Spanie @Privo hmm, może @SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NesTo a.k.a Nike Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 takiego wała jak Polska cała @SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ale się uparliscie @Aluś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) ta je Panie Kapitanie. @ola :> Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Aluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola :> Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Dobzie @D@wid0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi