Wojtson Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 1. Czego dotyczy propozycja: To tak moja propozycja polega na dodaniu nowego bonusu do hełmu. Polegał by na tym że jak go użyjemy to stawiamy działko. Te działko zadawało by jakiś określony dmg i na ileś sekunda. Oczywiście żeby przez te działko dało by się przenikać 2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: Ponieważ zawsze to nowy bonus a nie ciągle furia lub pole.3. Link jeśli jest: ni ma4. Twój nick z gry: Wojtson Kamilos , ef bek i WG l Packa FAjek i Tuba 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Jestem za. Zawsze to jakieś urozmaicenie WG l Packa FAjek i Tuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WG l Packa FAjek i Tuba Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ciekawy pomysł , zawsze rozmaica gre Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 22 Lipca 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 29 minut temu, Wyindywidualizowany napisał: Znów bonus do hełmu? dopiero dodany jest excalibur ja bym dodał coś do broni lub zbroi Nie lepiej pod hełm ofensywne bonusy. Przyda się kolejny bonus zawsze coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtson Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi