skavv Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 [CENTER][SIZE=6][COLOR="#FF8C00"]Siema jestem Kuba.[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Trafiłem do was poprzez losowe serwery i bardzo mi się spodobał wasz 1vs1 połączony z cs go mod [/CENTER][/SIZE] [SIZE=6][CENTER]Interesuje się grafiką,gram w piłkę nożną,mam ogromne doświadczenie jako administrator.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][SIZE=6]I co tu jeszcze dodać mam nadzieję że się polubimy.[/SIZE][/CENTER] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Sieemano i witamy na Luzowni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoW *CsL* Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No witam Cię bardzo serdecznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam Cie, zapraszam do gry na innych serwerach również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucki_Nl Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czesc. Milego fragowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witaj, szykuj scout'a! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Witam serdecznie na naszej sieci. Zapraszam do odwiedzenia wszystkich naszych serwerów. No i skoro interesujesz się grafiką, to zapraszam do działu z grafiką, możesz się przydać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Siemka :3, zapraszamy również na 4Fun :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi