Destro Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 1. Twój nick w grze: DestroYee2. Nick gracza/admina na którego składasz skargę: ThisIsImpossible :O3. Powód skargi: Gram sobie na serwerze aż tu nagle wbija, owy gracz i chce kupić "item pd 120min" i właśnie temu że powiedziałem. Że się nie opłaca sprzedać zaczął mnie wyzywać....4. Dowód rozpisany ss/demko: http://f1.hltv.org.pl/srv45080/HLTV-1808101859-bb_nuke_b5.dem.zip Wszystko będzie na demku z mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThisIsImpossible Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Byłem przy tym i mogę potwierdzić ! A tak serio to nie chodziło mi o te rzekome ,,nie opłaca ci się'' tylko o wcześniejszy dzień w którym pisałeś że moja rodzina to patologia,że mój klan jest taki sam itd... Pzdro...nudzą mi się te skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destro Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 3 minuty temu, ThisIsImpossible napisał: Byłem przy tym i mogę potwierdzić ! A tak serio to nie chodziło mi o te rzekome ,,nie opłaca ci się'' tylko o wcześniejszy dzień w którym pisałeś że moja rodzina to patologia,że mój klan jest taki sam itd... Pzdro...nudzą mi się te skargi Mamy pytanie hmm? Kiedy, obraziłem twoją rodzinę że to patologia?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThisIsImpossible Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Przed chwilą, Destro napisał: Mamy pytanie hmm? Kiedy, obraziłem twoją rodzinę że to patologia?.... W dniu wczorajszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destro Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 1 minutę temu, ThisIsImpossible napisał: W dniu wczorajszym. Dużo, mi to mówi... Jakieś ss demko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThisIsImpossible Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Destro napisał: Dużo, mi to mówi... Jakieś ss demko? Nie będę drążył tematu z resztą dobrze wiesz co pisałeś* Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez ThisIsImpossible Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZOKOMOKO Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 9 minut temu, ThisIsImpossible napisał: Byłem przy tym i mogę potwierdzić ! A tak serio to nie chodziło mi o te rzekome ,,nie opłaca ci się'' tylko o wcześniejszy dzień w którym pisałeś że moja rodzina to patologia,że mój klan jest taki sam itd Skoro cie obrażał to może daj jakiś dowód lub coś może co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThisIsImpossible Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Przed chwilą, CZOKOMOKO napisał: Skoro cie obrażał to może daj jakiś dowód lub coś może co? Jak bym pamiętał tą mape to bym ci podał demko pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Gracz zostanie ukarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl ThisIsImpossible 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 23 Sierpnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi