ValtuS Valti Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Witajcie. Plątałem się dużo po wielu serwerach i trochę widziałem ale przejdźmy do rzeczy xd . Prosiłbym o udoskonalenie listy map na serwerze. Chodzi mi o lepszego cbbla (css_cbble_csone) oraz miraga (css_mirage_go). Są to ulepszone mapy i bardzo miłe do grania. Postaram się dać zdjęcia tych map. Liczę że mój pomysł nie zostanie odtrącony i się przyjmie.. Dziękuje i życzę powodzenia . PS Gdybym popełnił jakiegoś faila to bardzo przepraszam xd. Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez ValtuS Valti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Myślę że nie było by żadnego problemu. Chyba że mapa przekracza limit modeli i będzie ona kraszować serwer. Znając życie trzeba dać to technikom do sprawdzenia ^,^ Jeszcze jak byś dał linki do map było by okej Propozycja jak dla mnie najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekusz Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Również jestem za, no chyba, że mapy mają ograniczenie, tak jak kolega wyżej napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blUe. Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 css_mirage_go prawdopodobnie była na Jackpocie #1 i została usunięta, ponieważ posiada za dużo modeli (nie pamiętam zbyt dobrze). css_cbble_csone sądzę, że się przyjmie. Jakbyś mógł jeszcze podlinkować z gamebanana, to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValtuS Valti Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 https://gamebanana.com/maps/196471 <---- mirage https://gamebanana.com/maps/189603 <------- css_cbble * Mam nadzieję że nie za późno . Jeśli to nie problem to proponowałbym usunąć kilka starych map które nie są grane np. de_dust, de_dust2, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Świetny pomysł Mirage mi się podoba i z chęcią bym go grał Jak @Albertd lub @Privo dodali by te mapę do puli map byłoby świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privo Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Wydaje mi się, że cbble ma więcej modeli niż mirage, gdyż ma innej sieci jak byłem powodował problemy. Sprawdzimy jak będę miał dostęp do kompa. ValtuS Valti i K4PP4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValtuS Valti Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 bardzo prosiłbym aby to nie były tylko puste słowa. Bo już mija ponad miesiąc , reset był na serwerze a map dalej nie ma :/. I nwm czy dobrym pomysłem było usunięcie mam 2x2. Życzę powodzenia i sory jak nie mam racji xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 18 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 cabble napewno nie bedzie za duzo modeli nie pojdzie mirage dzis wgram K4PP4 i ValtuS Valti 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValtuS Valti Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Spoko dzięki za starania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blUe. Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blUe. Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi