Jachu bizmesmen Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dostałem perma za podanie koledze ip serva ts bo chciałęm pogadać wyciek z konsoli: Kicked and banned permanentl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 reklama = ban perm ub nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu bizmesmen Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 ale chcaiłem pogadać z kolegą jak miałem mu podac sory kurde nie chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiaNB Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 @Jachu bizmesmen to jak chciałeś pogadać z kolegą to mogłeś pogadać na dobrewafle albo discord serwerowy są pokoje na 2 3 4 5 10 1000 KiciA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu bizmesmen Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 nie działą mi wiekszość ts serveró podałęm mu taki który mi działał i tak nikogo tam nie ma i na discord mam bana za nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu bizmesmen Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Naprawde nie chciałęm Mateuszek, 26 Sierpnia 2018 Kolego masz opcje edytuj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu bizmesmen Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRrNiK Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi